EXCLUSIV  HOROSCOP august 2019. Astrologul Daniela Simulescu: Vedeta lunii ești TU

Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Daniela Simulescu, astrolog DCNews

August începe cu o Lună Nouă în Leu și se termină cu o Lună Nouă în Fecioară. Astrologul DCNews, Daniela Simulescu, spune la ce să se aștepte fiecare zodie în parte în această lună.

„Luna august începe cu o Lună Nouă în Leu și se termina cu o Lună Nouă în Fecioară. Cu alte cuvinte, începem cu o piesă de teatru și terminăm cu o sesiune de curățenie generală în viețile noastre. Încă de la începutul lunii, Mercur își oprește retrogradarea și ne va ajuta să gândim mai limpede. Aglomerarea de planete în Leu (Venus, Marte și Mercur) va face atmosfera destul de dramatică”, a precizat Daniela Simulescu.

Iată ce a spus pentru fiecare zodie în parte, previziunile fiind valabile pentru luna august:

Berbec

Este luna potrivită să îți ceri drepturile, să scoți la suprafață toare reușitele tale și să îndrăznești mai mult. În plus, sectorul amoros va fi un adevărat rollercoaster în august. Nu te vei putea odihni prea mult.

Taur

Chiar dacă este vacanță, tu te vei confrunta cu numeroase situații cu implicații legale și financiare. Încearcă să îți achiți din timp toate datoriile și să acorzi mai multă atenție discuțiilor cu persoanele apropiate.

Gemeni


Agenda ta va fi foarte încărcată. Deși știi în sufletul tău că nu mai ai resursele necesare, tot vei face în așa fel încât să te oferi când este nevoie de cineva pentru rezolvarea unei situații. Nu vei avea timp nici să respiri.

Rac

Banii, tragedie. Banii, bucurie. Banii vin și banii pleacă la tine luna aceasta. Și deloc așa cum îți închipui. Fă tot posibilul să nu îți faci planuri pentru că îți vor fi date peste cap permanent. Și să ai o rezervă tot timpul.

Leu

Vedeta lunii ești tu. Te umfli în pene, faci declarații și acuzații fără argumente concrete, ci doar pentru că ai tu nevoie de atenție și dovezi de respect. Chiar și așa, curajul și romantismul sunt armele tale principale.

Fecioară

Toți vor să iasă și să petreacă, doar tu vrei sa te retragi să mai meditezi puțin la viața ta din prima jumătate de an. Ai nevoie de liniște, odihnă și armonie.

Balanță

Te simți în elementul tău pentru că vei fi foarte căutat și curtat, deci nu vei avea deloc momente de singurătate și liniște. Prietenii îți vor schimba viața, dar îți vor consuma și foarte multe resurse.

Scorpion

Cariera este pe primul plan în august și nu te vei sustrage așa ușor de la locul de muncă. Simți niște oportunități și parcă nu ai vrea să le pierzi. De aceea, chiar și din vacanță, tu vei ține legătura cu superiorii.

Săgetător

Luna aceasta este favorita ta din anul 2019. Și spun asta pentru că aglomerarea de planete din casa călătoriilor îți va asigura adevărata bucurie de viață și relaxarea meritată dupa câteva luni destul de stresante.

Capricorn

Nu mai ai control asupra vieții tale. Parcă toată lumea vrea o bucățică din tine și reușește să aibă acces la o parte din tine destul de ascunsă. Tu trebuie să îți dai seama de câte frici și fantasme ai în interiorul tău.

Vărsător

Gândul ți-e la distracție, dar partenerul îți va pune bețe în roate. Ori vrea să faceți ca el, ori nu îi convine nimic din ce faci tu, ori vrea mai multă atenție. Cei singuri pot găsi pe cineva mai ușor luna aceasta.

Pești

Haosul din stilul tău de viață nu te va împiedica să îți vezi de viață în ciuda semnelor organismului, comentariilor celor apropiați sau chiar a colegilor care te sună sau îți scriu să îți reproșeze că ai plecat și nu ți-ai terminat sarcinile de serviciu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel