Horoscop 5-11 noiembrie 2018. Previziuni pentru TOATE zodiile

În perioada 5-11 noiembrie 2018, unele zodii vor avea parte de schimbări.

Horoscop săptămânal Berbec: 5-11 noiembrie 2018: Această săptămână va fi greu de suportat pentru tine din cauza schimbărilor climatice agresive care vor avea loc. Încearcă să faci mai multă mișcare.

Horoscop săptămânal Taur: 5-11 noiembrie 2018: La începutul acestei săptămâni cariera ta trece printr-o schimbare pozitivă, mai ales având în vedere implicarea de care ai dat dovadă în ultima perioadă.  

Horoscop săptămânal Gemeni: 5-11 noiembrie 2018: Tot ceea ce vei trăi în perioada următoare te va determina să renunți la o parte din oamenii din viața ta în raport cu care ai sentimente de nesiguranță sau neîncredere.  

Horoscop săptămânal Rac: 5-11 noiembrie 2018: Lumea din jur pare să fie o audiență potrivită pentru toate mesajele pe care trebuie să le transmiți. Deși de multe ori nu vei fi înțeleasă, faptul că te faci auzită este suficient pentru tine.  

Horoscop săptămânal Leu: 5-11 noiembrie 2018: Odată ce vei adopta noile idei care îți traversează mintea, și modul tău de a acționa va fi mult mai sigur. Aceste zile de toamnă se vor afla sub influența preponderentă a lui Marte.  

Horoscop săptămânal Fecioară: 5-11 noiembrie 2018: Odată ce îți faci prieteni noi este important să nu te grăbești în a-ți modela o părere despre ei.  

Horoscop săptămânal Balanță: 5-11 noiembrie 2018: Confirmarea socială de care ai nevoie ajunge să îți dicteze toate acțiunile. Indiferent de punctul în care te afli în relația personală, îți dorești mult mai mult de la cel de lângă tine.  

Horoscop săptămânal Scorpion: 5-11 noiembrie 2018: Indiferent că este vorba de viața personală, de carieră, de alegeri, de relații sau de orice alt aspect al vieții tale, totul suferă modificări substanțiale.  

Horoscop săptămânal Săgetător: 5-11 noiembrie 2018: Având în sfera energetică planetele Saturn și Jupiter, zilele următoare vor fi caracterizate de aventură și riscuri. Viața îți oferă multe motive pentru a trece dincolo de bariere.  

Horoscop săptămânal Capricorn: 5-11 noiembrie 2018: Oamenii din jurul tău par obosiți și depășiți din punct de vedere psihic. Nici starea ta interioară nu te ajută prea mult atunci când vine vorba de deciziile pe care trebuie să le iei.  

Horoscop săptămânal Vărsător: 5-11 noiembrie 2018: În perioada care urmează, nu știi de ce, dar îți dorești să păstrezi aparențele în raport cu viața personală. Mai mult decât atât, tu ești o fire rezervată și care crede destul de mult în ideea de intimitate socială.  

Horoscop săptămânal Pești: 5-11 noiembrie 2018: Din păcate, ai mari probleme la capitolul decizional. Nesiguranța de sine implică o stare de spirit îndoielnică și anxioasă, notează elle.ro. În plan profesional reușești să îți expui punctul de vedere într-o manieră diplomată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel