EXCLUSIV  Horoscop 2022 pentru Berbec, Taur, Gemeni, Leu, Rac, Balanță, Fecioară, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești

Foto Pexels
Foto Pexels

Astrologul Daniela Simulescu a prezentat, la DCNews și DCNewsTV, horoscopul pentru 2022, un an marcat de o perioadă de vindecare fizică, emoţională, „în care vom învăţa să iertăm şi să facem pace cu trecutul”.

Conjuncția Jupiter-Neptun din Pești de pe 12 aprilie va produce o schimbare majoră în conștiința fiecărei persoane de pe această planetă până în 2035. Oamenii vor avea nevoie de credință și o vor căuta în multe zări, potrivit astrologului Daniela Simulescu.

HOROSCOP 2022 TAUR

 

HOROSCOP 2022 BERBEC

 

HOROSCOP 2022 GEMENI

HOROSCOP 2022 LEU

 

HOROSCOP 2022 VĂRSĂTOR

HOROSCOP 2022 FECIOARĂ

HOROSCOP SCORPION 2022

HOROSCOP SĂGETĂTOR 2022

HOROSCOP CAPRICORN 2022

HOROSCOP 2022 RAC

HOROSCOP 2022 BALANȚĂ

HOROSCOP 2022 PEȘTI

VEZI PE ASTROSENS: Horoscop 2022: Anul VINDECĂRII pentru toate zodiile! 12 aprilie, ziua care schimbă TOTUL

Astrograma Revelionului  

 

Daniela Simulescu a vorbit, într-o ediție specială la DCNewsTV, despre astrograma Revelionului.

„Anul acesta este mai special, pentru că Venus, stăpâna Revelionului, este retrogradă. Când vorbim de Venus, vorbim de bani. Anul viitor, vor fi reluate discuțiile legate de bani, pensii, asigurări sociale, resursele statului, resursele pe care le avem, nu pe care le primim. Multe dintre alianțele și parteneriatele făcute în acest an vor fi zguduite în 2022. (...) Multe dintre relații vor fi testate anul viitor, va fi o muncă fantastică. Avem nevoie de un plan de lungă durată. Nu putem să rupem în trei zile ce am construit în 20 de ani”, a spus Daniela Simulescu, astrolog DCNews și redactor șef Astrosens.

„Uitându-mă pe astrograma Revelionului, am și o veste bună, foarte bună. Pornim anul cu Luna și Marte în Săgetător, ceea ce înseamnă că mulți ne vom dori să comunicăm mai mult, să învățăm, să călătorim. Vă bat la cap cu reconversia profesională. Să facem ceva pentru noi!”, a subliniat Daniela Simulescu.

„Va fi un an cu multe călătorii, cu români care vor dori să plece din țară”, a mai zis astrologul Daniela Simulescu.

Prima Lună Nouă din 2022 are loc pe 2 ianuarie

Pe data de 2 ianuarie 2021, avem Luna Nouă în semnul Capricornului, iar Mercur își începe tranzitul prin Vărsător. O zi foarte bună pentru decizii importante referitoare la rolul nostru în societate sau la cariera aleasă, a precizat Daniela Simulescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel