HOROSCOP 2018: Zodiile cu puteri divine. Sunt protejate de Dumnezeu

Ema Apostu / 09 oct 2018 / 18:18 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

HOROSCOP 2018: Zodiile înzestrare cu puteri divine. Sunt protejate de Dumnezeu. Există trei zodii norocoase în horoscop, care ar putea fi înzestrate cu puteri speciale, dăruite de Dumnezeu, dacă ţinem cont de caracteristicile fiecărui nativ.

HOROSCOP 2018: Zodiile înzestrare cu puteri divine. Sunt protejate de Dumnezeu - Leu

Leul este considerat norocosul zodiacului. Reuşeşte tot ce îşi propune şi primeşte recunoaşterea celorlalţi. Primeşte susţinere divină în munca sa de a ajunge cât mai sus.

Luel ste un om generos. Primesc şi dau mai departe, în numele Celui de Sus care le călăuzeşte paşii. Norocul vine prin muncă şi protecţie divină.

HOROSCOP 2018: Zodiile înzestrare cu puteri divine. Sunt protejate de Dumnezeu - Peşti

Sunt ambiţioşi, chiar dacă nu lasa să se vadă. Au parte de susţinerea divină. Dumnezeu îi iubeşte şi i-a înzestrat cu o sensibilitate şi o empatie aparte, dar şi cu putere de sacrificiu. Au fost dăruiţi cu capacitatea de a înţelege lumea de dincolo de noi şi sferele misticului, scrie kfetele.ro.

HOROSCOP 2018: Zodiile înzestrare cu puteri divine. Sunt protejate de Dumnezeu - Săgetător

Are înclinaţii spre misticism şi este un credincios prin definiţie. Are un Înger păzitor, fiind protejat divin. Ocaziile perfecte i se ivesc la orice pas. Dumnezeu îi luminează mereu calea. Iubeşte dreptatea şi este o fire pacifistă. Săgetătorul este foarte iubit de cei din jurul său.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26