EXCLUSIV  Horoscop 16 august. Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Vă reconectați cu pasiunea!

Pexels / Horoscop 16 august
Pexels / Horoscop 16 august

Astrologul DC NEWS, Daniela Simulescu, a transmis cele mai importante previziuni ale horoscopului zilei pentru zodii.

Horoscop BALANȚĂ       

Intră Venus în semnul vostru. A stat în casa a XII-a, lângă celelalte planete, nu cred că v-a fost bine deloc, pot să jur că nu v-a fost bine. V-ați simțit singuri, chiar dacă erați într-o relație, ați tras de niște relații, ați tras de niște parteneri, v-ați simțit neiubiți, neapreciați, nevalidați, tot ce vreți. Ei, acum, Venus intrând în semnul vostru, vă mai ia atenția de la faptul că în casa a XII-a totuși avem și Mercur și Marte. Este și Soarele în casa a XI-a, ceea ce înseamnă că începeți să vedeți viitorul mai roz. 

Horoscop SCORPION

Venus intrând în casa a XII-a, e clar că relația cu partenerul sau cu o persoana pe care o placeți s-ar putea să fie mai retrasă, mai ascunsă de ochii lumii, sau din perspectiva mea, cu acele planete din casa a XI-a să cunoașteți pe cineva prin intermediul prietenilor, să vă placă de cineva. Pentru ceilalți, care nu vor nici una, nici alta, e o perioadă foarte bună să vă vindecați. 

Horoscop SĂGETĂTOR     

O zi bună! Venus intră în Balanță, vouă vă priește. Luna este în semnul vostru, vă priește. Soarele se apropie de opoziție cu Jupiter, vă priește. Începutul săptămânii e foarte bun din punct de vedere profesional, din perspectiva mea și aș mai putea spune că e foarte bun să începeți să vă faceți și planuri. Atenție, pentru viitorul apropiat. 

Vezi și: Horoscop 16 august Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Perioadă MINUNATĂ pentru o zodie

Horoscop CAPRICORN      

Profesional, dacă v-ați întors din vacanță, s-ar putea să primiți niște vești. Vă întoarceți la birou și aflați vești, știri, dar și dacă nu vă întoarceți din concediu, se întâmplă niște lucruri acolo. Atenție, nu vă speriați că s-ar putea ca proiectele respective să vă scoată mai mult în față. 

Horoscop VĂRSĂTOR    

Venus intră în casa a IX-a, sunteți mai optimiști, mai dornici de a lega și de a ține de anumite conexiuni, de a vorbi cu anumite persoane. Soarele se apropie de opoziție cu Jupiter, dacă vreți să încheiați, să reluați sau să luați o decizie legată de o relație, să știți că sunt zile foarte bune pentru asta. 

Horoscop PEȘTI  

Venus intră în casa a VIII-a. Asta poate să însemne multe lucruri, pe lângă faptul că aveți multe planete în casa a VII-a, aș putea zice că este o perioadă pentru reconectarea cu tot ce înseamnă dorință și pasiune. La o adică, dormitorul!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel