Harnagea, după anunțul PSD: ALDE, candidat propriu la prezidențiale

Un mesaj tranșant vine din ALDE în contextul candidaturii la prezidențiale. 

În contextul în care în CExN al PSD s-a vorbit despre varianta ca PSD - ALDE să aibă un candidat comun la prezidențiale în persoana lui Călin Popescu Tăriceanu, când a ieșit la declarații, Liviu Dragnea a spus: ”Le-am spus și astăzi colegilor că, în opinia mea, trebuie să adoptăm hotărârile să avem un candidat comun la alegerile prezidențiale. Nu am stabilit să nu fie de la PSD. De principiu, am avut această discuție cu dl Tăriceanu. Eu am spus că nu am ca obiectiv esențial în viață să candidez la alegerile prezidențiale. (...) Nu am avut niciodată obiectivul de a candida la alegerile prezidențiale, nu s-a schimbat nimic între timp și nu cred că se va schimba.”

În acest context, Cătălin Harnagea, membru ALDE,  a spus în emisiunea „Descoperiți” de la Antena 3, cu Andreea Sava, că ”partidul își dorește un candidat propriu, pe actualul președinte al Senatului (...). Nu știu dacă hotărârea se va lua anul acesta sau cu foarte puțin timp înainte de alegeri”.

”Candidații sau candidatul celor două partide nu cred că vor avea nevoie de prea multă vreme pentru notorietate. Candidatul la președinție trebuie să aibă 90- 95% notorietate”, a mai subliniat Cătălin Harnagea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel