Handbal. Sorina Tîrcă: Mă tenta o experienţă în străinătate

Jucătoarea echipei de handbal feminin Corona Braşov, Sorina Tîrcă (19 ani), a declarat, joi seara, la Gala Sindicatului Naţional al Handbaliştilor din România, că era tentată de un transfer la o formaţie din străinătate, dar a decis să rămână la actuala sa grupare pentru că i se oferă şansa să joace mai mult.

'Am avut oferte, dar îmi doresc să rămân acasă. Mă tenta o experienţă în străinătate, dar vreau să cresc aici unde antrenorul (n.r. - Ion Crăciun) îmi oferă şansa să joc. Nu mă simt lider de echipă la Corona. Cred că echipa e una valoroasă şi fiecare dintre noi îşi aduce aportul la rezultatele pe care le obţinem', a spus ea.

'Campionatul a fost destul de greu, dar mă bucur că am putut să ne calificăm în cupele europene. Pentru noi înseamnă enorm de mult. Fiecare jucător îşi doreşte să joace într-o cupă europeană şi sperăm să facem o figură cât mai frumoasă acolo', a adăugat handbalista formaţiei braşovene. Sorina Tîrcă a fost desemnată cea mai bună tânără jucătoare din România în cadrul Galei Premiilor Handbalului Românesc 2019, organizată, joi seara, de Sindicatul Naţional al Handbaliştilor din România (SNHR). 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel