Handbal feminin: Măgura Cisnădie a pierdut la patru goluri în Spania, în Cupa EHF

CS Măgura Cisnădie a fost învinsă de formaţia spaniolă Rocasa Gran Canaria, cu scorul de 28-24 (11-10), duminică, la Telde, în prima manşă a turului al treilea al Cupei EHF la handbal feminin.

Măgura a avut un debut catastrofal şi a fost condusă cu 7-1 şi 8-2, dar apoi şi-a revenit şi a reuşit o egalare nescontată, 9-9 (min. 26). La pauză, formaţia iberică avea un gol în plus pe tabelă, 11-10.

Rocasa Gran Canaria a dominat şi repriza secundă, în care s-a aflat aproape permanent la conducere, cel mai mare avantaj fiind de patru goluri, 20-16, 22-18 şi, în final, 28-24.

Mihaela Ani Senocico a marcat 11 goluri pentru Măgura, Ada Moldovan 6, Andreea Predoi 2, Ana-Maria Tănăsie 2, Maria Panici 2, Maria Cristina Nan 1.

Golurile echipei iberice au fost înscrise de Lissandra Lusson Miranda 10, Tiddara Trojaola Cabezudo 5, Paula Valdivia Montserrat 4, Maria Gonzalez Mendez 3, Haridian Rodriguez Hernandez 2, Katarina Tanaskovic 2, Kinga Gutkowska 2.

Meciul a fost arbitrat de slovenii Ozren Backovic şi Mirko Palackovic, iar delegat EHF a fost portughezul Manuel Conceicao.

Manşa secundă se va juca pe 17 noiembrie, la Cisnădie.
AGERPRES

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel