Antrenorul Tomas Ryde și-a dat demisia de la CSM București

Antrenorul suedez al formaţiei de handbal feminin CSM Bucureşti, Tomas Ryde, a demisionat din funcţie din 'motive personale', anunţă gruparea finanţată de Primăria Capitalei pe site-ul său oficial.

'Tehnicianul suedez al echipei feminine de handbal a anunţat astăzi managementul CSM Bucureşti că a luat decizia de a încheia raporturile contractuale cu clubul nostru, din motive personale. CSM Bucureşti îi mulţumeşte lui Tomas Ryde pentru eforturile şi pentru implicarea avute de la începutul sezonului şi îi urează mult succes în celelalte proiecte în care este implicat', se arată pe site-ul citat. 

Postul de antrenor principal al echipei de handbal feminin a CSM Bucureşti va fi preluată de secundul Adrian Vasile, cel care se află în cadrul clubului din anul 2014 şi care a contribuit la câştigarea Ligii Campionilor în 2016, precum şi la toate trofeele naţionale obţinute în această perioadă. Suedezul Tomas Ryde a preluat formaţia bucureşteană la 24 mai 2019, el înlocuindu-l pe sârbul Dragan Djukic.

Ryde, care este şi selecţioner al naţionalei feminine de handbal a României, semnase la momentul respectiv un contract valabil doi ani. În vârstă de 59 de ani, Ryde a mai pregătit prima reprezentativă a României în perioada 2015-2016, de numele său fiind legată şi cea mai importantă performanţă internaţională din ultimii ani la nivel de echipe naţionale: bronzul de la Campionatul Mondial din 2015. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel