Guvernul vrea să interzică exportul de lemn! Ordonanța de urgență, blocată la Ministerul Justiției

Premierul Victor Ponta a anunțat, miercuri, că Guvernul intenţionează să interzică, pe o perioadă limitată, exporturile de orice fel de masă lemnoasă. Procedura este deja pregătită printr-un proiect de ordonanţă de urgenţă, care a fost însă blocat în discuţii la Ministerul Justiţiei.

În ședința de Guvern de azi, Victor Ponta le-a solicitat reprezentanţilor Ministerului Justiţiei să găsească o soluţie juridică până săptămâna viitoare, avertizându-i că, în caz contrar, îşi pot găsi de lucru ”în altă parte”.

"Vă rog să găsiţi o soluţie până săptămâna viitoare sau să vă găsiţi altceva de lucru", le-a spus Victor Ponta celor din Ministerul Justiției.

De asemenea, premierul a mulţumit Senatului pentru că a respins cererea președintelui Klaus Iohannis de reexaminare a Codului Silvic. Guvernul îşi menţine susţinerea faţă de actuala formă a Codului Silvic, Victor Ponta considerând că 30% cotă pe piaţă pentru o firmă reprezintă procent deja prea mare.

Șeful Executivului nu a uitat să lanseze săgeţi către PNL şi "ceilalţi care se bat pentru interesul unei companii private".

Citește și: Cum a început exportul pădurilor românești - Exclusiv

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel