EXCLUSIV  ”Guvernul Iohannis 3 va străluci mai ceva decât soarele de la Sharm el-Sheikh”. Replici tari Chirieac-Ciuvică

Bogdan Chirieac și Mugur Ciuvică au vorbit despre plecarea lui Klaus Iohannis în Egipt și despre Guvernul Iohannis 3, în exclusivitate pentru DC NEWS și DC NEWS TV.

"Domnul Iohannis i-a făcut pe USR-iști neimportanți și crizatori. Domnul Ciolacu l-a făcut azi neimportant pe Cîțu. Cîțu, de fapt, e un USR-ist tratat, că el a greșit ușa de la partid. Cred că a intrat unde avea și el pile. Dacă avea pile la PNL, s-a dus la PNL. Dacă avea pile la USR, se ducea la USR, că el, dacă te uiți la el, pare USR-ist sau când, după mari strădanii, reușești să înțelegi două propoziții din ce spune, el e USR-ist în sine. Dar... s-a dus la PNL că acolo a putut să deschidă ușa", a spus Mugur Ciuvică, în exclusivitate pentru DC NEWS și DC NEWS TV, în emisiunea "Miercurea Neagră".

"Aveți un șuvoi de răutăcisme! Cascadă! Eu cred că sunt stâlpii, temelia unei fructuoase colaborării viitoare ceea ce ați spus dumneavoastră. Mie așa mi se pare. În sensul în care, deocamdată, nimeni nu vorbește cu nimeni, toată lumea se înjură cu toată lumea, dar în final, Guvernul Iohannis 3 va străluci și va scoate țara din criză, va străluci mai ceva ca Soarele de la Sharm el-Sheikh, să știți!", a continuat analistul politic Bogdan Chirieac. 

Mugur Ciuvică: Domnul președinte s-a dus într-o vizită foarte importantă la domnul Sisi, dar dvs. ați lipsit în ultimele zile din țară?

Bogdan Chirieac: Bineînțeles!

Mugur Ciuvică: Păi aia, se vede! Că acum nu mai e că nu mai vorbește nimeni cu nimeni, asta era valabil până acum câteva zile. 

Bogdan Chirieac: Stați puțin, că vorbim împreună și ne înțelegem separat. Că nu vorbește!

Mugur Ciuvică: Ia uitați-vă puțin la PSD că mie mi se pare că ei vorbesc câte ceva, așa, dar vorbesc cu Ciucă al lor, nu cu Cîțu. Și v-a zis domnul Ciolacu astăzi... -  Uite, că vreau să zic de bine de PSD. 

Bogdan Chirieac: Să se consemneze! Domnul Mugur Ciuvică zice ceva de bine de PSD! 

Vezi și: De ce a plecat Iohannis în Egipt. Chirieac, detaliu-cheie: Vă spun, dar nu știți de la mine!

 

Vezi mai multe în video:

 

Klaus Iohannis, în EGIPT. Primele imagini/ GALERIE FOTO

Conform comunicatului remis de Administrația Prezidențială, președintele României, Klaus Iohannis, efectuează astăzi, 27 octombrie 2021, o vizită de stat în Republica Arabă Egipt, la invitația omologului său, Președintele Abdel Fattah El-Sisi.

Vizita se desfășoară în cadrul dialogului bilateral foarte bun din ultimii ani, precum și în contextul aniversării în 2021 a 115 ani de relații diplomatice dintre România și Republica Arabă Egipt.

Cu prilejul consultărilor oficiale, Președintele României și Președintele Republicii Arabe Egipt vor evalua posibilitățile concrete de a dinamiza și aprofunda dialogul politico-diplomatic și cooperarea la toate nivelurile, extinderea și diversificarea colaborării româno-egiptene pe plan economic, inclusiv prin stimularea schimburilor comerciale și a investițiilor, precum și în noi domenii sectoriale de interes pentru cele două state.

Discuțiile vor include și teme actuale de politică internațională, cu accent pe evoluțiile politice și de securitate din regiunea Orientului Mijlociu și eforturile de mediere în dosare de interes.

În cadrul vizitei de stat în Republica Arabă Egipt, Președintele României, Klaus Iohannis, va avea întrevederi și cu Președintele Camerei Reprezentanților din Parlamentul egiptean, Hanafy Ali El-Gebaly, și Președintele Senatului din Parlamentul egiptean, Abdel-Wahab Abdel-Razeq.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel