Guvern Tudose. Cozmin Gușă: E alternativa cea mai bună

Cozmin Gușă
Cozmin Gușă

Cozmin Gușă a spus, miercuri seară, că PSD nu are cum să plece de la putere, Tudose fiind, de departe, cea mai bună alternativă.

Într-o intervenţie telefonică la Realitatea TV, Cozmin Guşă a declarat următoarele: „Și în politică, și în viață, termenul comparativ contează, și PSD nu prea are cum, multă vreme de acum înainte, să plece de la putere, tocmai pentru că alternativa este foarte șchioapă".

Referitor la Mihai Tudose, premierul desemnat, a spus că „este, de departe, alternativa cea mai bună. Are experienţă. Din ce putea oferi PSD, Tudose era premiantul clasei". Totodată, a spus că „în 17 ani, am stat de multe ori la masă cu Mihai Tudose. Nu a băut niciodată alcool. Stă la mese, discută, a băut tot timpul doar sucuri sau apă, apropo de răutăţile din ultimele zile".

De asemenea, a discutat şi despre preşedintele Klaus Iohannis. Astfel, Cozmin Guşă a precizat: „Legat de Klaus Iohannis, a făcut un minim de agitaţie, ceea ce e foarte important, şi maximum de rezultate. A reuşit să închidă criza foarte repede cu cel care era recomandat. A jucat foarte bine. (...) România este într-un joc politic atât de complex, încât ce a jucat Klaus Iohannis a fost maximul".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel