Vot Guvern. Ben-Oni Ardelean, mesaj pentru Dragnea: V-aţi îngenunchiat propriul partid

Darius Muresan / 29 iun 2017 / 17:08 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Liberalul Ben-Oni Ardelean l-a atacat pe Liviu Dragnea în Parlament. Acesta consideră că Dragnea a reușit ”performanța” de a îngenunchea propriul partid în doar câteva luni de la votul istoric din decembrie.

"M-am gândit să vorbesc despre onoare şi demnitate. Însă cum să vorbesc despre asta când v-aţi îngenunchiat propriul partid, domnule Dragnea, pe parlamentarii PSD şi i-aţi umilit în aşa mod încât le este ruşine să mai iasă din casă. Acest Guvern nu poate fi altceva decât braţul armat al unui adevăr strâmb şi incult, pendulând între utopie şi distopie.

La Revoluţie au murit mulţi oameni pentru a avea dreptul de a vorbi liber, de a vota, însă, dumneavoastră aţi reuşit contraperformanţa să faceţi cele mai mari proteste după revoluţia din 89, plus performanţa de a avea o moţiune împotriva propriului guvern. Înţeleg că azi noapte 'ca hoţii' aţi schimbat şi programul de guvernare prin care vreţi să aruncaţi în aer toată economia românească. Vreau să închei prin a-i felicita pe toţi aceia care pe hol aţi avut curajul să spuneţi adevărul din interiorul PSD şi vreau să vă cer astăzi să aveţi şi demnitatea de a vota liber", a transmis Ben-Oni Ardelean.

[citeste si]


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25