Ședință Guvern. Tudose: Acest proiect, prioritate în ședință

În prima şedinţă de Guvern, proiectul fondului suveran de dezvoltare va fi prezentat în primă lectură.

"Intenţionez ca în prima şedinţă de Guvern să fie prezentat acest proiect în primă lectură, asumat, pus în dezbatere publică, trimis pentru consultare la EUROSTAT. Până în septembrie să fie adoptat de Guvern ca proiect de lege şi trimis Parlamentului, inclusiv cu aprobarea de la Comisia Europeană", a declarat premierul desemnat Mihai Tudose, la finalul şedinţei Comitetului Executiv Naţional al PSD, scrie Agerpres.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a menţionat că Tudose este cel care a coordonat elaborarea proiectului fondului suveran de dezvoltare. 

"Noi am avut, în vara anului 2016, o întâlnire câţiva colegi, în care am creionat cum ar trebui să fie programul de guvernare pentru ca România să intre într-o nouă etapă de dezvoltare. La acea întâlnire, Mihai a venit cu ideea acestui fond de dezvoltare, care a fost completat, el l-a elaborat ca şi proiect, l-a depus la Palatul Victoria, am discutat zilele astea şi nu cred că se poate şi nu cred că e firesc să fie adoptată ordonanţă de urgenţă. Vom intra între primele proiecte legislative în Parlament, la începutul lunii septembrie", a spus Liviu Dragnea. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel