EXCLUSIV  Grindeanu - Tudose, DEZVĂLUIRE de SENZAȚIE. "NU avea voie să facă acest lucru!"

Scutaru Cristina / 13 iul 2017 / 14:24 Salveaza PDF Comentarii

Cozmin Gușă, invitat la interviurile DC News Live, a făcut o dezvăluire despre Sorin Grindeanu în relația cu Mihai Tudose.

Întrebat dacă este de părere că Sorin Grindeanu va avea puterea să creeze o revoltă în PSD dacă va rămâne în partid, Cozmin Gușă a spus: "Nu, îmi pare rău, dar nu cred. Îl cunosc din 2000, dar nu, pentru că evoluția lui post-premier nu îl mai recomandă ca pe o alternativă. El a fost considerat o alternativă cu funcția de prim-ministru în mână, dar el nu a reușit să crească până la anvergura unui lider politic care poate să conducă PSD. Este ceva mai mult decât Dacian Cioloș, dar tot insuficient pentru el. Acum vorbesc ca fost secretar general al PSD, ca om care cunoaște bine partidul.

Am o singură remarcă negativă. Este un lucru care nu se știe. Sorin Grindeanu a câștigat alegerile la Timiș pe o organizare pe care i-a făcut-o Mihai Tudose. Mihai Tudose a fost, într-un fel, mentorul său politic, omul care l-a sprijinit. Tudose era vicepreședinte PSD și răspundea de mai multe județe, printre care Timiș. L-a ajutat și ca premier, l-a secondat, l-a învățat. Grindeanu nu avea voie să plece din funcție fără să aibă un cuvânt bun legat de Tudose, fiind cel care i-a creionat cariera politică mai nou. Asta mi-a arătat un Grindeanu mai nervos decât și-ar putea permite. Tudose este cel căruia îi datorează o parte din cariera lui politică".

Vedeți pe larg răspunsul începând cu minutul 16:

[citeste si]

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25