Gogoșari în oțet, fără fierbere. Cea mai ușoară rețetă de murături. Gospodinele o adoră!

Ema Apostu / 24 sep 2019 / 06:00 Salveaza PDF Comentarii

Gogoșari în oțet, fără fierbere. Cea mai ușoară rețetă de murături. Gogoșarii în oțet, fără fierbere, se pun extrem de ușor. Iată rețeta.

Ingrediente pentru gogoșarii în oțet, fără fierbere

 

5 kg gogoşari (cântăriţi cu tot cu cotoare)
1 l oţet
500 gr zahăr
1 lingură sare grunjoasă
2 linguri boabe de piper

Cum se pun gogoșarii în oțet, fără fierbere

 

Gogoșari în oțet, fără fierbere. Cea mai ușoară rețetă de murături. Spălăm gogoşarii, le scoatem cotoarele şi îi tăiem fâşii. Punem gogoşarii într-un vas şi adăugăm zahărul, oţetul, sarea şi boabele de piper, potrivit caietulcuretete.com.

Gogoșari în oțet, fără fierbere. Cea mai ușoară rețetă de murături. Nu le fierbem ca la reţeta clasică, se adăugă reci, ca atare. Amestecăm şi lăsăm circa 24 ore ca să îşi lase zeama. Nu este nevoie să puneţi gogoşarii la frigider

Vezi și: De ce să adaugi albuș în maioneză. Toți bucătarii fac asta. Habar nu aveai cât te ajută

Gogoșari în oțet, fără fierbere. Cea mai ușoară rețetă de murături. Din când în când amestecăm. Nu vă speriaţi dacă iniţial va părea foarte puţin lichid, după 24 ore îşi vor lăsa zeama şi va fi suficient.

Gogoșari în oțet, fără fierbere. Cea mai ușoară rețetă de murături. Turnăm gogoşarii cu tot cu zeama formată în borcane curate, sterilizate în prealabil.  Înfiletăm capacele şi depozitam borcanele în cămara la loc răcoros.


Te-ar putea interesa







Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24