De ce să adaugi albuș în maioneză. Toți bucătarii fac asta. Habar nu aveai cât te ajută

Ema Apostu / 23 sep 2019 / 16:19 Salveaza PDF Comentarii

De ce să adaugi albuș în maioneză. Toți bucătarii fac asta. Habar nu aveai cât te ajută. Albușul adăugat în maioneză poate face minuni pentru preparatul tău, iar tu vei scăpa de orice bătaie de cap.

Dacă vrei să nu ți se mai taie niciodată maioneza, adaugă două ingrediente în rețeta ta: un praf de sare de lămâie și o linguriță de albuș.

Dacă însă ai tăiat-o, nu face greşeala să o arunci şi să te apuci de alta. Un truc rapid pentru a repara maioneza tăiată este să adaugi peste compoziție două linguri de apă fierbinte, apoi să amesteci ușor. Adaugă prima lingură de apă clocotită și amestecă, iar dacă ingredientele nu s-au omogenizat, abia apoi pune-o și pe a doua.

Maioneza tăiată poate fi salvată și prin adăugarea unui gălbenuș de ou, însă trebuie să ai mare grijă la cum îl incorporezi în compoziție.  Să fie la temperatura camerei.

Vezi și: De ce să ții carnea cinci secunde deasupra tigăii, înainte de-a o prăji. Secretul bucătarilor profesioniști 

De ce să pui oțet în piure. Trucul magic al bucătarilor chefi. Rezultat fabulos!


Te-ar putea interesa







Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23