Godină îl asociază pe Dragnea cu jandarmul violent din Piața Universității. Ce riscă polițistul

Marian Godină, polițistul cu pagină de Facebook, face o asociere dură a lui Liviu Dragnea cu incidentele de la protestul din Piața Universității, între jandarmi și #rezistenți.

Marian Godină a publicat pe Facebook, chiar în seara protestului din Piața Universității, imaginea unui jandarm care îi lovea pe protestatari și a cerut identificarea acestuia. 

Duminică, Godină a revenit și a dezvăluit cine este jandarmul, ba chiar a publicat o poză în care același tip dur cu protestatarii era protectiv cu Liviu Dragnea, președintele PSD.

Textul lui Godină este extrem de acid la adresa lui Dragnea.

Problemele pentru Godină s-ar putea să înceapă odată ce a trecut cu postările de la social/umor/atitudine civică la politică. ICCJ a stabilit că Facebook nu este spațiu privat ci public, iar agenții de poliție trebui să ceară aprobare pentru comunicarea în media. Este aproape imposibil de imaginat că Godină a cerut aprobarea ierarhică pentru a posta texte critice la adresa unui lider politic, sau că aceștia și-au dat-o.

Pe de altă parte, nu ar fi recomandat pentru PSD să riște un scandal media, Godină fiind popular în comunitatea Facebook, destul de acidă la adresa liderilor acestui partid. Totuși, asocierile cu Cioloș și mai ales postările din ultima vreme ar putea să fie considerate drept atacuri politice, desfășurate de un funcționar public care poate fi sancționat dacă se implică în politică. De altfel, în finalul postării, Godină anunță că nu se teme de consecințe după ce și-a luat libertatea de a scrie ceea ce vrea pe FB.

Iată postarea care îl leagă pe Dragnea de proteste:

Mi se pare mie sau ăsta e același jandarm care aseară împărțea pumni?
Glumesc, nu mi se pare, chiar el e. 
Hmmm, dar ce protectiv și calm e de data asta.

Postarea de aseară cu jandarmul care împărțea pumni mi-a adus un val de critici, nu dintre cele mai elevate, din partea unor jandarmi. 
Dragi colegi, mă confundați dacă aveți impresia că atunci când vă luam apărarea ori de câte ori opinia publică era indignată de comportamentul vostru o făceam doar ca să latru aiurea și să vă pup dosurile. O făceam din convingerea că jandarmii din diferitele video apărute acționaseră legal și pentru că era nedrept să fie puși la zid de opinia publică doar pentru că cineva nu se implica să explice că modul de acțiune, chiar dacă uneori părea brutal, era legal. O făceam asumat, știind clar că voi atrage antipatia multora pentru că "țin" cu jandarmii. Așa că aia cu adunatul de like-uri nu cred că mi se aplică.
Aseară l-am văzut pe colegul nostru jandarm, dând cu pumnul în stânga și dreapta, chiar și într-un bătrân care i-ar fi putut fi tată. Normal că m-am indignat și că am postat. Și știți ce e frumos? Că-s perfect liber, nu sunt dator nimănui să scriu ce mi se spune, scriu exact ce am în cap și îmi asum asta. Pot să laud, dar să și critic, iar dacă v-ați supărat și acum ați pune mâna pe mine, ați simți că nu-mi pasă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel