Gloria 2018 Bistriţa a obţinut o nouă victorie în turneul din Coreea de Sud

Echipa feminină de handbal CS Gloria 2018 Bistriţa a învins formaţia rusă Zvezda Zvenigorod cu scorul 26-23 (10-8), vineri, într-un meci din cadrul turneului internaţional de la Busan (Coreea de Sud), potrivit paginii de Facebook a clubului ardelean.

Golurile echipei medaliate cu bronz în ediţia trecut a Ligii Naţionale au fost înscrise de Szilvia Szabo 6, Nicoleta Dincă 4, Laura Pristăviţa 4, Diana Ilina 4, Natalia Vasilevskaia 2, Andra Moroianu 2, Valentina Ardean Elisei 1, Daniela Todor 1, Ştefania Lazăr 1, Mariana Costa 1. Portarul Darly De Paula a reuşit 13 intervenţii.

"A fost un meci în care faza de apărare a funcţionat foarte bine, în primele 22 de minute primind doar 3 goluri. Ne-am şi creat multe ocazii de a marca şi cred că doar evoluţia excelentă a portarului celor de la Zvezda a făcut ca diferenţa să fie de doar 3 goluri. Mai avem multe de pus la punct, dar vreau să le felicit pe fete, toată lumea care a intrat în teren a făcut-o cu brio", a declarat antrenorul Horaţiu Paşca.

Gloria a fost învinsă marţi de naţionala Angolei cu 28-20, dar a învins miercuri formaţia daneză Ringkobing Handbold, cu scorul de 32-22.

La turneul de la Busan mai participă echipa gazdă şi naţionala Australiei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel