Gina Gogean, replică la dezvăluirile șocante ale Mariei Olaru

Medaliată cu argint și bronz la Jocurile Olimpice din 1992 și 1996 de la Barcelona și Atlanta, Gina Gogean reacționează în urma dezvăluirilor pe care Maria Olaru le face în cartea sa autobiografică „Prețul Aurului. Sinceritate incomodă”.

Într-o postare pe Facebook, Gina Gogean se declară mâhnită de tot ceea ce se întâmplă în ultima perioadă în gimnastica românească și punctează că acest sport implică rigurozități și sacrificii pe care ți le asumi. 

"Urmaresc cu tristete si durere in suflet tot ceea ce se intampla in ultima perioada in gimnastica romaneasca... acea lume care, pe mine m-a format si realizat ca om, acea lume pe care eu am iubit-o si o iubesc, o lume care astazi este lovita din toate partile.

Citește și: Dezvăluiri șocante ale unei mari campioane: M-a călcat în picioare

Pot sa va marturisesc ca in toata activitatea mea ca si sportiva nu am fost supusa niciodata unor atmosfere tensionate sau rele tratamente. Despre ce vorbim? Si am avut o impresionanta cariera competitionala!!!

Am format impreuna cu antrenorii o echipa bazata in special pe colaborare si respect reciproc, avand un singur Tel...... sa obtinem rezultate!!!

Citește și: Gimnastele au ratat calificarea la Jocurile Olimpice!

Sportul de inalta performanta implica rigurozitatile specifice disciplinei respective, insemnand sacrificii de ambele parti, dar care ni le-am asumat. Nu a fost nimeni obligat sa faca gimnastica, fiecare a fost liber sa aleaga ce doreste.

Gimnastica este un sport frumos, care ne place tuturor, dar si sportul care necesita foarte multa munca, pana sa ajungi pe podium.

As dori sa nu se inteleaga, ca gimnastica inseamna doar " sacrificiu" si sa stergem cu buretele tot ceea ce s-a realizat pana acum, cat si implicarea si contributia fiecaruia la obtinerea rezultatelor pentru Romania!", este mesajul postat de marea sportivă Gina Gogean.

Citește și: Dorin Chioțea și-a anunțat demisia, revoltat pe un ministru tehnocrat
 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel