Gigi Becali riscă totul! FCSB ar putea fi DEZAFILIATĂ

Becali
Becali

Gigi Becali susține că va ataca decizia Comisiei de Disciplină în urma căreia a fost amendat.

Finanţatorul echipei de fotbal FCSB, Gigi Becali, a declarat, marţi, pentru Agerpres, că va ataca decizia Comisiei de Disciplină a FRF în civil, considerând că nu a făcut declaraţii sexiste, ci doar şi-a exprimat o părere. 'Ce declaraţii sexiste? O părere este o părere, poţi să fie amendat pentru o părere? Părerea este părere şi discriminarea este discriminare. Ce, nu mai avem dreptul la o părere? Ei au luat decizia, dar o vom ataca în civil. Nu e vorba de bani, că nu e mare lucru, sunt 3.000 de euro, dar e problema de principiu. Trebuie să înţelegem şi noi în ţara asta că trebuie să respectăm şi să aplicăm legea, nu îţi dau eu amendă pentru că aşa vreau eu, că eu am puterea. Cam aşa e în România, îţi dau eu amendă, că eu sunt comisia. Cum a zis ăla de la PSD, pentru că putem. Aşa fac şi ei, pentru că pot. Eu o să atac decizia şi dacă judecătorul zice că trebuie să o plătesc, o plătesc, că nu am ce face. Dar eu am obligaţia, când e ceva nedrept şi nelegal, să atrag atenţia', a declarat Becali.

Dacă finanțatorul FCSB va ataca în instanța civilă, acest lucru poate duce la dezafilierea FCSB din fotbalul românesc. Becali ar trebui să meargă la TAS ca să atace amenda dată de Comisia de Disciplină.

Citește și: Gigi Becali și FCSB, amenzi consistente la Comisia de Disciplină a FRF

Comisia de Disciplină din cadrul Federaţiei Române de Fotbal a decis sancţionarea finanţatorului Gigi Becali cu o penalitate sportivă de 15.000 de lei şi cu 5.000 de lei a grupării FCSB în urma declaraţiilor sexiste făcute de omul de afaceri.

La 20 decembrie 2018, Gigi Becali a comentat la postul de televiziune Pro X anunţul UEFA prin care tuturor cluburilor din Europa le-a fost recomandat să îşi înfiinţeze echipe de fotbal feminin: 'Dacă vor să mă pună să am echipă feminină, mă retrag din fotbal. Cum adică să faci lucruri împotriva lui Dumnezeu? Am şi eu păcatele mele. Dar lucruri nefireşti nu fac. Nu! Asta e aliniere la ideile lui Satan. Fetele să joace handbal, baschet... Cum să joace o femeie fotbal? Nu e făcută pentru fotbal. Mădularele ei nu sunt făcute pentru fotbal. Femeia a fost făcută de Dumnezeu din bărbat, pentru bărbat. Femeia e făcută să fie atrasă bărbatul de ea. Dacă facem asta, batjocorim formele făcute de Dumnezeu ca să îl atragă pe bărbat. O schimonosim pe femeie! Boxul şi fotbalul le schimonosesc pe femei'.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel