Gala "BRAVO, AI STIL", 8 iunie 2019. Concurentă eliminată

Gala "BRAVO, AI STIL", 8 iunie 2019. Concurentă eliminată. În această seară, de la 23:00, pe Kanal D, are loc o nouă gală "Bravo ai stil!". Concurentele se străduiesc să-i convingă pe cei patru juraţi că merită să rămână în competiţie. Cine pleacă acasă.

- Raluca părăsește competiția.

- Raluca și Nadina, în fața juraților. Cine pleacă?

STOP VOT!

___________________________________________________________________________________________

Gala "BRAVO, AI STIL", 8 iunie 2019. Corina se află pe primul loc, cu 15 puncte. Pe ultima poziție este Nadina cu doar 4 puncte.

Gala "BRAVO, AI STIL", 8 iunie 2019. Corina se străduiește să îi cucerească pe jurați și să stârnească invidia colegelor. A primit 5 pe linie.

Gala "BRAVO, AI STIL", 8 iunie 2019. Raluca a încercat un soi de parodie, dar nu i-a ieșit. A luat câte 1 punct de la Raluca și Moris, 3 de la Buzdugan.

Gala "BRAVO, AI STIL", 8 iunie 2019. Irina a venit și ea cu o ținută inspirată din "Dolce Vita". A primit câte 2 puncte de la fiecare jurat.

Gala "BRAVO, AI STIL", 8 iunie 2019. Nadina încearcă să impresioneze cu ținuta ei. Are 2 puncte de la Buzdugan și câte un punct de la Moris și de la Raluca.

Gala "BRAVO, AI STIL", 8 iunie 2019. A doua concurentă, care încearcă impresioneze cu ținuta ei, este Bianca. A primit 3 puncte de la fiecare jurat.

Gala "BRAVO, AI STIL", 8 iunie 2019. Concurenta care sparge gheaţa, în această seară, este Elena. A primit 4 puncte de la Raluca, 3 de la Moris şi 4 de la Buzdugan.

"Bravo ai stil" a început!

__________________________________________________________________________________________

Gala "BRAVO, AI STIL", 8 iunie 2019. Concurentă eliminată. Daniel Buzdugan va fi jurat în această seară, la "Bravo ai stil" și va oferi sfaturi pretioase. 

Gala "BRAVO, AI STIL", 8 iunie 2019. Concurentă eliminată. Fetele se străduiesc să-i impresioneze cu ținutele lor pe cei patru jurați, într-o noua gală.

Gala "BRAVO, AI STIL", 8 iunie 2019. Concurentă eliminată. În gala de sâmbăta trecută, de pe 1 iunie, cea care a părăsit competiţia a fost Alina, Nadina fiind salvată de voturilor primite din partea publicului.

Gala "BRAVO, AI STIL", 8 iunie 2019. Concurentă eliminată. Ce se va întâmpla în această seară și cine va mai pleca acasă? Rămâneți pe DCNews. De la 23:00, concurentele își vor încerca norocul.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2021 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: publicitate@dcnews.ro


cloudnxt2
YesMy