Gala "BRAVO, AI STIL", 8 iunie 2019. Concurentă eliminată

Ema Apostu / 08 iun 2019 / 20:02 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Gala "BRAVO, AI STIL", 8 iunie 2019. Concurentă eliminată. În această seară, de la 23:00, pe Kanal D, are loc o nouă gală "Bravo ai stil!". Concurentele se străduiesc să-i convingă pe cei patru juraţi că merită să rămână în competiţie. Cine pleacă acasă.

- Raluca părăsește competiția.

- Raluca și Nadina, în fața juraților. Cine pleacă?

STOP VOT!

___________________________________________________________________________________________

Gala "BRAVO, AI STIL", 8 iunie 2019. Corina se află pe primul loc, cu 15 puncte. Pe ultima poziție este Nadina cu doar 4 puncte.

Gala "BRAVO, AI STIL", 8 iunie 2019. Corina se străduiește să îi cucerească pe jurați și să stârnească invidia colegelor. A primit 5 pe linie.

Gala "BRAVO, AI STIL", 8 iunie 2019. Raluca a încercat un soi de parodie, dar nu i-a ieșit. A luat câte 1 punct de la Raluca și Moris, 3 de la Buzdugan.

Gala "BRAVO, AI STIL", 8 iunie 2019. Irina a venit și ea cu o ținută inspirată din "Dolce Vita". A primit câte 2 puncte de la fiecare jurat.

Gala "BRAVO, AI STIL", 8 iunie 2019. Nadina încearcă să impresioneze cu ținuta ei. Are 2 puncte de la Buzdugan și câte un punct de la Moris și de la Raluca.

Gala "BRAVO, AI STIL", 8 iunie 2019. A doua concurentă, care încearcă impresioneze cu ținuta ei, este Bianca. A primit 3 puncte de la fiecare jurat.

Gala "BRAVO, AI STIL", 8 iunie 2019. Concurenta care sparge gheaţa, în această seară, este Elena. A primit 4 puncte de la Raluca, 3 de la Moris şi 4 de la Buzdugan.

"Bravo ai stil" a început!

__________________________________________________________________________________________

Gala "BRAVO, AI STIL", 8 iunie 2019. Concurentă eliminată. Daniel Buzdugan va fi jurat în această seară, la "Bravo ai stil" și va oferi sfaturi pretioase. 

Gala "BRAVO, AI STIL", 8 iunie 2019. Concurentă eliminată. Fetele se străduiesc să-i impresioneze cu ținutele lor pe cei patru jurați, într-o noua gală.

Gala "BRAVO, AI STIL", 8 iunie 2019. Concurentă eliminată. În gala de sâmbăta trecută, de pe 1 iunie, cea care a părăsit competiţia a fost Alina, Nadina fiind salvată de voturilor primite din partea publicului.

Gala "BRAVO, AI STIL", 8 iunie 2019. Concurentă eliminată. Ce se va întâmpla în această seară și cine va mai pleca acasă? Rămâneți pe DCNews. De la 23:00, concurentele își vor încerca norocul.


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.22