Friptura de porc iese mai picantă, dacă frecaţi cu scorţişoară partea mai grasă a fripturii şi dacă turnaţi bere în timpul preparării fripturii. Astfel, se formează o crustă grozavă.
Pentru a obţine o friptură de pasăre frumos rumenită ungeţi-o înainte de a o introduce la cuptor cu un strat subţire de zahăr praf.
Carnea care trebuie marinată capătă un gust excelent dacă se pune în suc de ananas.
De asemenea, pentru o friptură suculentă la interior cu o crustă spectaculoasă la exterior, nu trebuie să întorci carnea prea des în tigaie sau pe grătar. Pentru o carne mai fragedă, aceasta trebuie tăiată de fiecare dată contra fibrei.
Vezi și: Ce se întâmplă dacă încălzești zahărul pudră în cuptor. Efect uimitor!
Înainte de a căli ceapa, pune zahăr în tigaie. Trucul acesta este fabulos. Rezultatul, pe măsură!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News