Friptura de porc frecată cu scorțișoară, un truc excelent. Rezultatul te va da pe spate!

Scorțișoara este numai bună, când vine vorba de prepararea fripturii de porc. Acest truc pur și simplu te va da pe spate, când vei vedea rezultatul. Trebuie să îl încerci! Mai ales dacă ai musafiri invitați la masă.

Friptura de porc iese mai picantă, dacă frecaţi cu scorţişoară partea mai grasă a fripturii şi dacă turnaţi bere în timpul preparării fripturii. Astfel, se formează o crustă grozavă.

Pentru a obţine o friptură de pasăre frumos rumenită ungeţi-o înainte de a o introduce la cuptor cu un strat subţire de zahăr praf.

Carnea care trebuie marinată capătă un gust excelent dacă se pune în suc de ananas.

De asemenea, pentru o friptură suculentă la interior cu o crustă spectaculoasă la exterior, nu trebuie să întorci carnea prea des în tigaie sau pe grătar. Pentru o carne mai fragedă, aceasta trebuie tăiată de fiecare dată contra fibrei.

Vezi și: Ce se întâmplă dacă încălzești zahărul pudră în cuptor. Efect uimitor!

 Înainte de a căli ceapa, pune zahăr în tigaie. Trucul acesta este fabulos. Rezultatul, pe măsură!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel