Coronavirus - COVID 19
România în stare de urgență
-
confirmate
-
vindecate
-
decese
Sună-ne (Luni - Vineri, 09:00 - 18:00) sau scrie-ne la numărul 0772.264.642
sau la adresa de e-mail [email protected]

Friptura de porc frecată cu scorțișoară, un truc excelent. Rezultatul te va da pe spate!

Ema Apostu / 17 ian 2020 / 16:33

Scorțișoara este numai bună, când vine vorba de prepararea fripturii de porc. Acest truc pur și simplu te va da pe spate, când vei vedea rezultatul. Trebuie să îl încerci! Mai ales dacă ai musafiri invitați la masă.

Friptura de porc iese mai picantă, dacă frecaţi cu scorţişoară partea mai grasă a fripturii şi dacă turnaţi bere în timpul preparării fripturii. Astfel, se formează o crustă grozavă.

Pentru a obţine o friptură de pasăre frumos rumenită ungeţi-o înainte de a o introduce la cuptor cu un strat subţire de zahăr praf.

Carnea care trebuie marinată capătă un gust excelent dacă se pune în suc de ananas.

De asemenea, pentru o friptură suculentă la interior cu o crustă spectaculoasă la exterior, nu trebuie să întorci carnea prea des în tigaie sau pe grătar. Pentru o carne mai fragedă, aceasta trebuie tăiată de fiecare dată contra fibrei.

Vezi și: Ce se întâmplă dacă încălzești zahărul pudră în cuptor. Efect uimitor!

 Înainte de a căli ceapa, pune zahăr în tigaie. Trucul acesta este fabulos. Rezultatul, pe măsură!

Te-ar putea interesa







Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


dcn.n-nxt.25