Coronavirus - COVID 19
România în stare de urgență
-
confirmate
-
vindecate
-
decese
Sună-ne (Luni - Vineri, 09:00 - 18:00) sau scrie-ne la numărul 0772.264.642
sau la adresa de e-mail [email protected]

Ce se întâmplă dacă încălzești zahărul pudră în cuptor. Efect uimitor!

Ema Apostu / 17 ian 2020 / 16:14

Acest truc este extrem de util. Te va ajuta mai mult decât te-ai fi gândit. Iată ce se întâmplă, dacă încălzești zahărul pudră în cuptor și de ce ar trebui să o faci. 

Zahărul pudră întărit se mai poate folosi, dacă îl încălzeşti în cuptorul puţin încins, îl puneţi apoi într-o pungă de plastic şi îl rulaţi cu făcăleţul de mai multe ori. Zahărul pierde astfel umiditatea şi devine fin.

Pentru a obţine o friptură de pasăre frumos rumenită ungeţi-o înainte de a o introduce la cuptor cu un strat subţire de zahăr praf.

Migdalele nu sar de pe fundul pe care sunt tăiate sau pisate, dacă le presărați cu puțin zahăr.

Vezi și: Înainte de a căli ceapa, pune zahăr în tigaie. Trucul acesta este fabulos. Rezultatul, pe măsură!

Prăjitura cu gem. Rețeta rapidă și ieftină. Este pur și simplu delicioasă!

Te-ar putea interesa







Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


dcn.n-nxt.25