Înainte de a căli ceapa, pune zahăr în tigaie. Trucul acesta este fabulos. Rezultatul, pe măsură!

Ema Apostu / 16 ian 2020 / 16:18 Salveaza PDF Comentarii

Zahărul pus în tigaie, înainte de a căli ceapa, nu face decât să te ajute. Acet truc trebuie reținut și folosit la nevoie, de fiecare dată când vrei să impresionezi.

Ceapa se spălă bine cu apă înainte de a fi tocată. Astfel, ochii nu mai lăcrimează.

Ceapa va deveni aurie mult mai repde, dacă în uleiul în care o prăjiţi adăugaţi un vârf de cuţit de zahăr.

Supa de carne devine aurie, dacă se adaugă câteva coji curate de ceapă în ea, înainte de a da în clocot.

Dacă vrei ca ceapa să se caramelizeze în cel mai scurt timp, adaugă un praf de bicarbonat de sodiu în tigaia în care o prăjești.

Vezi și: Praful de budincă pus în pandișpan, cel mai tare secret. Ce efect are. Vei fi încântat de rezultat!

Gogoși pufoase, tăiate cu paharul. Rețeta preferată din copilărie

Te-ar putea interesa







Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26