Fotbal - Liga I: Academica Clinceni - FC Voluntari, în play-out - SCOR FINAL

Foto ilustrativ
Foto ilustrativ

Academica Clinceni și FC Voluntari s-au întâlnit pe teren într-un meci din cadrul etapei a 10-a a play-out-ului Ligii I.

Echipa de fotbal Academica Clinceni a învins cu scorul de 2-1 (1-0) formaţia FC Voluntari, vineri, într-o partidă disputată pe teren propriu din cadrul etapei a 10-a a play-out-ului Ligii I, scrie Agerpres. 

Formaţia condusă de Ilie Poenaru a deschis scorul în minutul 38, când Adrian Şut a primit o pasă de la Eugeniu Cebotaru şi a înscris cu un şut plasat de la aproximativ 14 metri. Academica şi-a mărit avantajul pe tabela de marcaj în repriza a doua, Jovan Markovic profitând de o eroare de începător a portarului oaspeţilor Valentin Cojocaru.

Cine a înscris pentru FC Voluntari 



Golul echipei FC Voluntari a fost înscris în Alexandru Tudorie, acesta trimiţând cu capul în plasă o minge centrată din lovitură liberă de brazilianul Eric.

În urma acestui rezultat, Academica Clinceni urcă pe poziţia a doua a clasamentului play-out-ului Ligii I, cu 29 de puncte, depăşind-o pe FC Voluntari, care a coborât pe locul 3, cu 28 de puncte.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel