Fostul peremist Morega pleacă și din PNL

Morega_Dan_Ilie
Morega_Dan_Ilie

Deputatul Dan Ilie Morega şi-a anunţat, joi, demisia din PNL. Acesta a precizat într-o conferinţă de presă că nu are altă înţelegere cu niciun partid.

Morega a declarat că după ce îşi va da demisia, va rămâne independent. Totuşi acesta nu exclude colaborări cu grupurile parlamentare, pentru proiecte de lege, în finteresul cetăţenilor.

El a mai spus că, vor urma şi alte plecări din partid şi l-a criticat pe Crin Atonescu, acuzândul că a manifetstat indiferenţă faţă de aleşi - parlamentari, primari, consilieri judeţeni. De asemenea a spus că, înainte PNL era prima voce a opoziţiei, acum fiind doar în planul doi. Dan Ilie Morega a fost membru PRM, în anul 2000 şi a candidat pentru primăria Târgu Jiu. În toamna anului 2004, a intrat în PNL, când l-a susţinut pe Traian Băsescu la funcţia de preşedinte. Crin Antonescu a declrat că Morega ar fi demisionat fiindcă se aștepta să fie înlocuit luni, din funcția de lider al filialei județene a PNL. Moregaacuzat în două dosare penale. În primul este acuzat că a avut o înţelegere cu  fostul ministru liberal al muncii, Paul Păcuraru, în anul 2007,  pentru angajarea unui şef al Inspectoratului Teritorial de Muncă Gorj. În cel de al doilea dosar, se arată că Morega ar fi strans fonduri, tot în 2007, pentru campania electorală a partidului. Acesta a fost înregistrat într-o şedinţă partid în timp ce le cerea şefilor unor instituţii deconcentrate din Gorj să cotizeze cu anumite sume de bani. Morega s-a aparat spunând că sumele pretinse reprezentau cotizaţia ca membru de partid

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel