Fost director SRI se ia de Cristoiu și CTP. ”Contează România, contăm noi! Fac un apel la toți!”

Costin Georgescu, fost director al Serviciului Român de Informații, i-a criticat pe Ion Cristoiu și Cristian Tudor Popescu după criticile aduse la adresa autorităților statului privind măsurile luate în lupta cu noul coronavirus. 

Costin Georgescu a intervenit în direct la România TV unde a discutat despre pandemia de coronavirus. Întrebat dacă autoritățile din România iau toate măsurile posibile, fostul director al SRI a precizat: 

”În primul rând, să ne uităm ce se întâmplă în Europa și în lume. Să ne uităm ce s-a întâmplat în China, în SUA, Italia, Franța și așa mai departe. Până acum, să dea Dumnezeu să rămână așa, în România e bine, comparativ cu celelalte țări. Pentru asta trebuie toți să participe, nu numai conducerea țării, indiferent de culoarea politică. Acum nu mai contează culoarea politică, contează să-i ajutăm pe cei care ne conduc ca să ia cele mai bune măsuri și trebuie să le acordăm și puțină încredere. Să nu criticăm mereu cum face domnul Cristian Tudor Popescu sau domnul Cristoiu. Trebuie să le cerem la toți să fim alături de cei care ne conduc pentru această țară, pentru familiile noastre, pentru copiii noștri, contează România, contăm noi. Fac un apel la toți”, a declarat Costin Georgescu, fost director al Serviciului Român de Informații, în direct la România TV. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel