Florin Cîțu, fugărit de George Simion, în Parlament - VIDEO

Florin Cîțu, fugărit de Simion / Foto: Captură video
Florin Cîțu, fugărit de Simion / Foto: Captură video

George Simion (AUR) l-a fugărit pe premierul Florin Cîțu pe holurile Parlamentului.

Premierul Florin Cîțu a refuzat să stea de vorbă cu jurnaliștii, după ce a prezentat, în plenul celor două Camere, Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR). Astfel, timp de mai multe minute, șeful Guvernului a fost practic ”fugărit” pe holurile Parlamentului, atât de jurnaliști, care încercau să afle mai multe detalii despre PNRR, dar și de co-președintele AUR George Simion, care îi punea întrebări în legătură cu același subiect. George Simion a filmat totul și a transmis LIVE pe Facebook.

"Întreb despre PNRR că nu m-a mulțumit prezentarea din plen.", i-a spus Simion lui Cîțu, moment în care a intervenit o persoană care îl însoțea pe premier și i-a recomandat lui George Simion "să se documenteze", dacă îl interesează acest subiect.

"Domnule prim-ministru, se uită multă lume. Vor crește dobânzile pentru România?", a continuat Simion. "Nu.", i-a răspuns Cîțu.

Cîțu: Eu vă dau declarații când vă dau declarații

”Câte pagini are Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă?”, a fost întrebat Florin Cîțu. În zadar, premierul a refuzat să răspundă și și-a continuat drumul, împiedicat de mulțimea de oameni care alergau în spatele său. "Eu vă dau declarații când vă dau declarații.", spune la un moment dat Florin Cîțu.

VEZI ȘI: Cîțu, ”SECRET” în Parlament despre PNRR. Aplaudat și huiduit/ Orban: Fiți decenți!

”Sunteți singurul premier care a venit în Parlament și nu stă la declarații, domnule Cîțu. Și stăm să alergăm așa după dumneavoastră, vă place?”, a întrebat o jurnalistă, revoltată de faptul că Florin Cîțu nu oferă mai multe detalii despre PNRR, subiect de interes pentru români.

Astăzi, 26 mai, în Parlamentul României a fost prezentat Planul Național de Redresare și Reziliență. Reamintim că prezentarea acestuia a fost cerută în mod repetat de către PSD.

VEZI ȘI: Oana Florea: PNRR-ul Guvernului Cîțu ascunde un plan sinistru de austeritate pentru România. 15 miliarde, împrumut de tip FMI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel