Festivalul Național de Teatru pentru Tineret Ștefan Iordache continuă până pe 3 noiembrie. Publicul, așteptat la spectacole

Festivalul Național de Teatru pentru Tineret Ștefan Iordache, ajuns la ediția a IV-a, așteaptă publicul până pe 3 noiembrie la spectacole.

Cea de-a IV-a ediție a Festivalului Național de Teatru pentru Tineret Ștefan Iordache este organizată de Primăria Sectorului 5 prin Centrul Cultural și de Tineret Ștefan Iordache sub patronajul Ministerului Culturii.

În prima zi a festivalului au urcat pe scenă studenți la secțiunea individual și grupuri de elevi la secțiunea trupe. Seara a fost încheiată de un recital muzical interactiv de actorul și muzicianul Adrian Nour împreună cu Trio Zamfirescu, unul dintre cele mai bune grupuri de chitariști din România.

Festivalul are porțile deschise până pe 3 noiembrie 2022 și invită publicul iubitor de teatru să participe la spectacolele din cadrul concursului la cele două secțiuni: trupe și individual.

Concursul continuă să se desfășoare pe 1 și 2 noiembrie, de la ora 12:00, la Teatrul Municipal Lucia Sturdza Bulandra, Sala Liviu Ciulei (Izvor). Cele doua secțiuni cuprind grupuri de elevi și studenți înscriși din București, Brașov, Iași, Constanța, Năvodari și Târgu-Mureș.

Festivitatea de premiere va încheia ediția a IV-a a festivalului pe 3 noiembrie, de la ora 18:00, iar în cadrul acesteia vor fi premiați câștigătorii celor două secțiuni. Înmânarea premiilor va fi onorată de 
reprezentanți ai Ministerului Culturii, împreună cu organizatorii, Primăria Sectorului 5 prin Centrul Cultural și de Tineret Ștefan Iordache.

Scena festivalului de anul acesta continuă cu spectacole de excepție: Recital extraordinar Horțiu Mălăele – „SUNT UN ORB”, spectacol U.N.A.T.C „Împăratul muștelor și spectacolul Aproape” realizat de Teatrul Excelsior.

Intrarea la spectacole este liberă, în limita locurilor disponibile.

Programul complet:

https://cultural5.ro/ev/festivalul-national-de-teatru-pentru-tineret-stefan-iordache-editia-a-iv-a/

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel