Fenechiu, filmat de George Simion când fuma: Ești un jeg ordinar! Complot marca AUR / VIDEO

Daniel Fenechiu a fost surprins de George Simion într-un moment mai delicat.

Senatorul PNL fuma în Parlament. Daniel Fenechiu a încercat să-și ascundă țigara când a fost prins de George Simion.

2. -imagine fara descriere- (fenechiu-2_74902700.jpg)

3. -imagine fara descriere- (fenechiu-3_19976000.jpg)

”Ce faceți? Fumați în spațiu închis?”, i-a zis George Simion. ”Ce faceți cu țigara?! N-o mai ascundeți, că vă ardeți! Încălcați o lege: nu aveți voie să fumați aici!”, i-a zis politicianul de la AUR.

Daniel Fenechiu a spus că fuma cu doi politicieni de la AUR. Aceștia din urmă, după ce și-au stins țigările, l-au chemat repede pe George Simion arătând că doar liberalul încălca legea. Practic, Daniel Fenechiu a spus că a fost victima unui complot pus la cale de cei de la AUR.

”Ești un jeg ordinar! Să audă toată lumea! Fumam cu niște colegi de-ai tăi care te-au chemat să mă vezi. Te-au sunat să mă vezi aici fumând, după ce ei și-au stins țigările. Ăsta e George Simion: un jeg ordinar, o spun direct, nu am ce face. În urmă cu zece ani, venea să-l ajut cu marșurile pentru unirea cu Basarabia. Pe vremea aia nu știam că este un jeg atât de mare. Nu îți este rușine?! Ești un ordinar!”, a zis Fenechiu (PNL) lui George Simion (AUR). 

Culmea este că George Simion îl acuza pe Daniel Fenechiu că încalcă o lege - cea privind fumatul în spații închise, în timp ce și el, la rândul său, încalcă o lege - cea a măsurilor de protecție. George Simion nu poartă mască în Parlament decât foarte rar.

VEZI ȘI: AUR, scandal și ”blestem”. Fenechiu, îmbrâncit: Au forțat ușa, au ocupat sala

VEZI ȘI: Senat - Simion, la Comisia juridică: Vor să introducă certificatul verde împotriva legilor

Deputatul George Simion, copreşedinte al AUR, şi ceilalţi parlamentari ai partidului s-au deplasat, marţi, la Comisiile pentru sănătate şi juridică din Senat, unde au susţinut că 'vor să introducă, nestatutar, împotriva legilor, la vot certificatul verde'. 'Suntem în Senatul României, unde vor să introducă, nestatutar, împotriva legilor, la vot certificatul verde, adică obligativitatea vaccinării sau test din banii proprii pentru personalul medical, pentru cadrele didactice. Suntem toţi parlamentarii AUR aici, pentru că mai devreme am fost daţi afară de doamna Scîntei de la Comisia juridică şi de domnul Fenechiu şi românii au tot dreptul să ştie ce se întâmplă. O să mergem în Comisia medicală, să cerem explicaţii, după care revenim la doamna Scîntei, pentru că la Comisia medicală în momentul ăsta se pregăteşte un abuz. Vor să dea un raport, deşi nu au cvorum, şi nu o să asigurăm, AUR-ul, cvorum pentru Comisia medicală', a afirmat Simion.

Liderul AUR s-a arătat nemulţumit de faptul că nu a fost lăsat să filmeze dezbaterile din comisiile menţionate, în condiţiile în care 'votul trebuie să fie public'.

'Stă presa de patru ore în faţa acestei săli şi nu vor să accepte presa şi nu vor să accepte pe nimeni altcineva, nu acceptă filmări. Sunteţi de acord să filmeze presa tot ce se întâmplă în comisie? Comisiile astea trebuie să se desfăşoare public, afectează milioane de oameni, votul trebuie să fie public (...). Nu puteţi să îngrădiţi drepturi şi libertăţi. Dreptul de a alege, asta cer românii', a mai afirmat Simion. În replică, senatorul PNL Nicoleta Pauliuc i-a cerut liderului AUR să-i lase pe membrii comisiei să-şi desfăşoare activitatea în linişte. 'În momentul în care dumneavoastră aţi sta liniştiţi şi aţi lăsa membrii comisiei ca să-şi desfăşoare activitatea, cu mare drag (...). Dezbatem, supunem, votăm, pentru că de asta suntem în Parlament (...). Vă vorbesc în numele celor care au nevoie şi pe care trebuie să-i lăsăm să meargă la doctor, pentru că au boli incurabile (...). Ce faceţi dumneavoastră acum este inacceptabil (...). Le dăm posibilitatea oamenilor să se vaccineze', a susţinut, între altele, Pauliuc. Comisia juridică a Senatului şi-a suspendat, marţi, şedinţa în care se dezbătea şi se formulau amendamente la propunerea legislativă prin care personalul unor unităţi publice şi private este obligat să prezinte la locul de muncă certificatul digital privind COVID-19. Propunerea legislativă privind stabilirea unor măsuri în domeniul sanitar, pe perioada stării de alertă, pentru personalul din cadrul unor unităţi publice şi private ar putea intra, miercuri, în dezbaterea plenului Senatului, dacă va fi depus raport de către Comisiile juridică şi de sănătate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel