Femeia care are grijă de cabana lui Huidu: Fraţilor Huidu le place viteza, vă zic eu

Serban Huidu
Serban Huidu

În weekendul în care s-a întâmplat nenorocirea de pe DN1, Cristina şi Şerban Huidu au ales să se odihnească la vila lor din Predeal. Au pornit spre munte împreuna cu baieţeii lor, în vârstă de doi şi patru ani, şi cu bona acestora. Odată cu ei au plecat din Bucureşti, cu un alt autoturism, sora Cristinei, soţul acesteia şi copilul lor, în vârstă de şase ani. De vila cu zece camere are grijă tanti Ghizi, o menajeră care locuieşte acolo împreună cu bărbatul ei.

Cei doi pleacă din casă doar când proprietarii vin la munte să se relaxeze. Cristina a sunat-o vineri seara pe tanti Ghizi să o întrebe cum e vremea, dacă e frig, dacă a nins sau dacă a plouat, iar cum toate raspunsurile femeii de 60 de ani au fost negative, soţii Huidu au hotărât să plece în aceeasi seară către Predeal, informează Cancan.

"Cristina, sora ei, Anca, dar şi sotul acesteia sunt nişte oameni deosebiţi. Practic, aceasta casă este ridicată de tatăl fetelor, acum zece ani, special pentru ele. Şerban şi Vlad sunt altfel. E adevărat, în ultima perioada, Şerban nu a mai avut nasul pe sus şi s-a comportat omeneşte. Muncea pe brânci când venea aici: numai schiţe, telefoane şi laptopuri, toate pentru emisiunile lui. În schimb, fratele lui, Vlad, de fiecare dată când venea, era cu o altă femeie şi cu prieteni care făceau grătare şi se distrau până dimineaţa. La amândoi le place viteza, va asigur eu", a explicat aceasta.

Fratele "Cârcotaşului", Vlad Huidu, l-a ajutat ieri pe Şerban să ajungă în mai multe locuri din oraş, făcând pe şoferul pentru el.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel