FC Voluntari, remiză în meciul de pregătire cu AEL Limassol

Foto: Facebook
Foto: Facebook

FC Voluntari a jucat un amical cu AEL Limassol.

Echipa de fotbal FC Voluntari a remizat cu formaţia cipriotă AEL Limassol (locul 3 în sezonul trecut), 0-0, luni, în ultimul meci de verificare al ilfovenilor în stagiul de pregătire din Austria, potrivit Agerpres. FC Voluntari a început, conform paginii de Facebook a clubului, cu Rîmniceanu - Ricardinho, Tamaş, Armaş, Al. Vlad - Al. Ilie, Raţă, Helder Tavares, N. Roşu - Marcelo Lopes, Angelov. În repriza secundă, antrenorul Liviu Ciobotariu i-a mai utilizat pe Lavin - Andres, Briceag, C. Achim, Cr. Costin, Fl. Bălan, Borţoneanu, Al. Stoica, Anderson.

În primele două partide amicale, FC Voluntari a pierdut în faţa maghiarilor de la Ujpest FC (0-1) şi i-a învins pe austriecii de la St. Poelten (2-1). Ilfovenii vor reveni marţi după-amiaza în ţară unde vor relua pregătirile, la baza proprie, în vederea startului noului sezon de Liga I.

Promisiunile făcute de reprezentanții DDB nu au fost respectate, acuză fotbaliștii de la Dinamo București

Fotbaliştii echipei Dinamo Bucureşti au afirmat, într-un mesaj adresat membrilor DDB şi tuturor suporterilor dinamovişti, prin intermediul AFAN, că unele promisiuni făcute de reprezentanţii programului socios DDB (Doar Dinamo Bucureşti) nu au fost respectate. 

'Reprezentanţii DDB ne-au făcut anumite promisiuni care nu au fost respectate. Am fost asiguraţi că nu o să avem nicio pierdere financiară şi că ne vom primi toate restanţele. Acum suntem trimişi la administratorul judiciar. Dumnezeu ştie ce se va alege de drepturile noastre salariale! Gândiţi-vă că pentru noi acestea sunt singurele surse de venit! La fel ca şi voi avem familii, avem copii! Oare voi ce aţi face dacă aţi fi în locul nostru şi aţi avea facturi de plătit?', se arată în mesajul postat pe site-ul Asociaţiei Fotbaliştilor Amatori şi Nonamatori.

'Am vrea să vă explicăm şi de ce nu vrem să jucăm meciuri amicale: din cauză că există riscul de accidentări, iar, dată fiind insolvenţa clubului, acesta poate rezilia unilateral contractul timp de 60 de zile de la momentul intrării în insolvenţă! Riscăm ca Administratorul Judiciar să ne rezilieze unilateral contractul şi să rămânem pe drumuri şi pe deasupra accidentaţi şi cu costuri de recuperare medicală pe care ar trebui să le suportăm noi şi familiile noastre! Respectăm programul de antrenament comunicat de antrenor, cu toate ca în conformitate cu Regulamentul privind statutul şi transferul jucătorilor de fotbal ar trebui să avem un doctor care să supravegheze antrenamentele!', se mai arată în scrisoarea fotbaliştilor dinamovişti.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel