Urmărește emisiunea live


EXATLON România, reacții fulger după eliminare. Fanii, propunere neașteptată pe Facebook

Exatlon România
Exatlon România

EXATLON ROMÂNIA. Val de reacții în mediul online după ce un concurent de la Faimoși a fost eliminat din cadrul competiției „Exatlon”.

EXATLON ROMÂNIA. Yamato Zaharia a părăsit vineri seară emisiunea „Exatlon România”. Acesta a pierdut duelul de eliminare împotriva lui Cristi Pulhac.

EXATLON ROMÂNIA. La plecare, Yamato Zaharia a avut un discurs emoționant: „Ăsta sunt eu, o persoană calmă, nu prea impulsivă, o persoană timidă și introvertită. Am venit aici la Exatlon în încercarea de a mă autodepăși, nu doar din punct de vedere sportiv, ci și ca persoană, pentru că mi-am dorit să mă obișnuiesc cu camerele, să vorbesc cu multă lume, să cunosc multă lume, pentru că mie îmi era foarte greu acest lucru. Asta sunt o persoană sinceră, în aproape 4 luni de zile nu poți juca teatru aici, la Exatlon, pentru că ești filmat non-stop și asta sunt. Mă bucur că am venit la Exatlon, mi-a plăcut mult de tot primul sezon, mi-aș fi dorit să mă aflu încă de atunci aici, nu s-a putut, mă bucur că mă aflu în acest sezon. Exatlon este o lecție de viață, în primul rând, pentru că te învață multe lucruri. Am spus-o și în interviuri".

EXATLON ROMÂNIA. Cum se întâmplă după fiecare eliminare, internauții au scris numeroase mesaje în mediul online. Iată câteva dintre acestea:

Sunt fan războinici, ca să nu fie vreun dubiu. Mă bucur că a rămas Pulhac. El a fost printre cei mai buni de la faimoși, alături de Cristina. Mai voiam să spun că am tot respectul pentru Yamato, acest puști de 22 de ani, extraordinar de educat și cu bun simț. Yamato n-a fost un concurent bun la Exatlon, dar se vede potențialul lui de a ajunge un bărbat adevărat. Felicitări Yamato pentru ceea ce ai făcut și sper să ai multe succese în sportul pe care-l practici!

Sunt războinic, dar trebuie să recunosc că băiatul ăsta are un caracter și o educație de invidiat, un om bun, bravo!

Yamato Zaharia, cel mai frumos caracter, un băiat foarte educat, inteligent și cu mult bun simț. El a câștigat mai mult decât concursul Exatlon, a câștigat inimile oamenilor. Felicitări, Yamato! Mândrie și bucurie părinților tăi.

Felicitări, Yamato! Un om frumos și o educație exemplară. Un caracter minunat și demn de urmat.

Ar trebui ca Exatlon România să dea un premiu special pentru cei care nu au intrat în conflicte și au avut un comportament exemplar, cum au fost Yamato și Ștefan Floroaica în sezonul 1. Bravo pentru astfel de oameni!

Yamato..jos pălăria.. chiar dacă țin cu războinicii..ești un mare om cu bun simt și caracter.

Felicitări, Yamato, pentru caracterul tău frumos...și felicitări părinților tăi pentru educația ce ți-au oferit-o. Ai fost cam printre singurii faimoși cu un caracter extraordinar.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel