EXATLON România, eliminare. Reacții fulger: Râdeau de el! Yamato, excepția

Rodica Mitu / 18 noi 2018 / 23:16 Salveaza PDF Comentarii
Exatlon România
Descriere foto: Exatlon România

EXATLON ROMANIA, 18 noiembrie 2018. Un concurent de la Faimoși a părăsit competiția duminică seară.

EXATLON ROMANIA, 18 noiembrie 2018. Faimoșii au pierdut meciul de eliminare cu scorul final de 10 la 3. Cel care a avut cele mai mici procentaje săptămâna aceasta a fost Silviu Nicolae. „Player of the week”, care a făcut nominalizarea celui care a intrat la duel alături de Silviu, a fost Cristina Nedelcu. Nu este prima dată când aceasta a fost în postura de a-și nominaliza unul dintre colegi pentru a merge la duel.

EXATLON ROMANIA, 18 noiembrie 2018. Nominalizarea Cristinei Nedelcu a fost Mirel Drăgan, care s-a oferit să joace „Mirel s-a oferit, din nou, să joace, pentru că îi place foarte mult traseul acesta", a spus Cristina Nedelcu.

EXATLON ROMANIA, 18 noiembrie 2018. În cele din urmă, Silviu Nicolae a fost eliminat din cadrul competiției. Faimosul a venit în Republica Dominicană în urmă cu o lună. Parcursul lui la Exatlon a fost unul dificil, aceasta nereușind să își învingă teama de apă și având atacuri de panică. Duminică seară, a povestit, în cadrul ceremoniei de la finalul meciului de protecție, motivul pentru care a venit la emisiune. Faimosul a spus că, în luna ianuarie, a trecut printr-un divorț în urma căruia a rămas în stradă.

EXATLON ROMANIA, 18 noiembrie 2018. Silviu Nicolae a absolvit Universitatea de Educație Fizică și Sport, fiind de profesie kinetoterapeut. În ceea ce privește performanțele sportive, a jucat fotbal timp de nouă ani, fiind nevoit să renunțe la acest sport din cauza unei accidentări.

EXATLON ROMANIA, 18 noiembrie 2018. Cum se întâmplă la fiecare eliminare, au curs părerile celor care au urmărit emisiunea duminică seară. Iată câteva mesaje publicate pe rețeaua de socializare Facebook:

Asta e echipă unită? Silviu nu mai poate și echipa de sus de pe bancă râde de el. Foarte frumos.  

Eu am crezut că nu văd și nu aud bine... Băi fraților... Ce echipă e asta? Unde râd unii de alții? Exceptându-l pe Yamato, care dă dovadă de un pic de bun simț și omenie, restul sunt de nedescris.

Ce urât caracter la cei trei Faimoși. Felicitări, Silviu, vei pleca cu fruntea sus.

Niște falși... Râdeau de Silviu, ce urât, singurul Yamato care a vorbit cu el.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27