EXATLON România, 19 martie ELIMINARE. Jocul de protecție, LIVE

Exatlon / Foto Facebook
Exatlon / Foto Facebook

EXATLON ROMÂNIA, 19 martie 2019. Marți seară, la „Exatlon”, în urma jocului de protecție, un concurent a părăsit competiția, urmând să revină în România.

Update 9: Duelul s-a dat între Mario Fresh și Andrei Botoaca, zis Giubi. Duelul s-a terminat cu scorul de 2 la 0, în favoarea lui Andrei. Așadar, Mario Fresh a fost eliminat de la „Exatlon”.

Update 8: În cele din urmă, Faimoșii au decis ca băieții să se dueleze pe câteva finaluri improvizate și cel mai slab să intre la duel. „Cel mai bun a fost Costin care a adunat 9 puncte, a urmat Ciprian care a adunat 7 puncte și după aia a urmat Giubi care a adunat 5 puncte. Șase", a spus Ion Surdu.

Update 7: Decizii grele au de luat Faimoșii după ce au pierdut meciul de protecție. Un băiat din echipa lor va pleca acasă. Cel care are cele mai mici procentaje și a intrat automat la duel este Mario Fresh, iar cel care are cele mai bune procentaje este Ion Surdu.

Faimoșii au încercat să găsească o modalitate prin care să îl aleagă pe cel cu care se va duela Mario. Ion a propus ca Faimoșii să facă un traseu, iar cel care va pierde să meargă la duel cu Mario, în timp ce Costin Gheorghe a zis că cel mai simplu ar fi ca fiecare să își spune părerea. De asemenea, acesta s-a și autopropus la duel, spunând că preferă să intre direct decât să concureze pe un traseu ca mai apoi să ajungă la duel. „Mă supun grupului, eu am venit cu o propunere, nu a fost ok, am ridicat și mâna să mă duc la duel, eu, pentru că îmi asum chestia asta ducându-mă la duel. O fac, nu să ies eu în evidență, o fac pentru că mai repede m-aș duce eu la duel decât să îmi risc statul aici la o aruncare de cerc. Sincer, am stat două luni jumătate ca să nu îmi iasă o aruncătură de cerc să mă duc la duel? Nu! Mă duc eu singur la duel”, a spus Costin Gheorghe.

Update 6: Au pierdut Faimoșii!

Update 5: Faimoșii sunt în tensiune. Războinicii conduc cu 8-7.

Update 4: Scorul este 4-2 în favoarea Faimoșilor.

Update 3: Faimoșii au un început foarte bun.

Update 2: E multă tensiune în Republica Dominicană înaintea meciului de eliminare. Un băiat va părăsi competiția. Echipa Războinicilor nu va fi completă. Din cauza unor probleme de sănătate, Nicoleta Luncă nu va putea concura. Cosmin Cernat a făcut anunțul. „Astăzi, prieteni, la finele unei zile lungi, ca de obicei, pline de emoție, plină de tensiune, va pleca acasă un băiat, fie de la Faimoși, fie un băiat de la Războinici. Înainte am un anunț pentru voi. E o veste neplăcută. Așa cum vedeți, sunt cinci războinici, pentru că Nicoleta nu se simte bine, se află acum sub îngrijirea medicilor. Nu poate concura, nu își poate ajuta echipa”, a spus Cosmin Cernat.

Update 1: A început emisiunea în urma căreia o persoană va fi eliminată. Se anunță o răsturnare de situație.


EXATLON ROMÂNIA, 19 martie 2019. Luni seară, primele două puncte din joc au fost aduse de Războinici, după care Faimoșii au recuperat. Tot meciul a fost foarte echilibrat, cele două echipe reușind să mențină scorul aproape de egalitate și fără diferențe foarte mari. Astfel, s-a ajuns la ștafeta mixtă.  

În cele din urmă, Războinicii au câștigat premiul și excursia pentru care au luptat atât de mult. Aceștia vor merge la Monkey Jungle. „Așa se numește, Monkey Jungle, este un parc foarte frumos în care vă veți întâlni cu maimuțele", a spus Cosmin Cernat.

EXATLON ROMÂNIA, 19 martie 2019. Rămâneți pe DCNews.ro pentru cele mai importante momente din cadrul ediției de marți, dar și pentru a afla ce concurent va fi eliminat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel