EXATLON România, 18 februarie. Lupta, mai crâncenă ca oricând - VIDEO

Rodica Mitu / 18 feb 2019 / 16:57 Salveaza PDF Comentarii
Exatlon România
Exatlon România

EXATLON ROMÂNIA, 18 FEBRUARIE 2019. Luni seară, emisiunea „Exatlon”, difuzată pe Kanal D, a continuat cu o nouă ediție incendiară.

Update 9: Au câștigat Faimoșii cu scorul de 10-7!

Update 8: Inelul stâng îi pune probleme Anei Cazan și Faimoșii duc scorul la 8-4.

Update 7: Tensiune maximă în meciul din această seară. Din cauza presiunii, au apărut primele conflicte între Faimoși. Costin a ridicat tonul la Giubi, când acesta a încercat să îi spună strategia la care s-a gândit.

Update 6: Nicoleta de la Războinici readuce egalitatea, după o confruntare de senzație.

Update 5: Faimoșii conduc cu 3-2 în jocul special. Urmează a treia cursă feminină.

Update 4: În acest moment, este egalitate între cele două echipe, scorul fiind 2-2.

Update 3: Tensiune și adrenalină pe băncile celor două echipe. Norocul a fost de partea Faimoșilor, Andreea Zaragiu câștigă punctul.

Update 2: Finalul de pe traseu este nou.

Update 1: Dorul de casă și de cei dragi îi macină pe Faimoși, care speră să aibă comunicarea drept premiu.


EXATLON ROMÂNIA, 18 FEBRUARIE 2019. Duminică, Războinicii au pierdut din nou dreptul de a locui în vilă, fiind învinși de Faimoși. Antrenorul Giani Kiriță a aruncat cuvinte grele la adresa echipei lui: "Am venit la orice joc motivați, am zis să fim relaxați. Dar, din păcate, nu pot să emit pretenții când, efectiv, cel puțin trei membri ai echipei nu sunt în stare să dea două ținte jos. E foarte greu! Puteam să jucăm cinci zile și jocul ăsta nu aveam cum să-l câștigăm. Plus că, și pentru mine, dacă stau bine și mă gândesc, antrenamentele pe care le facem sunt exact genul ăsta de final pe care îl avem. Există singura problemă, a tinereții lui Gabi, când s-a enervat, când îi strigam Calm, Irina, când îi spuneam la fel, Calm, când dădea mai sus, mai jos și nu vedea ținta, Ana Cazan a rămas blocată pe traseu. Vorbim de Nico, care, la fel, nici nu a apucat să dea. Sunt minusuri ale echipei care te duc spre a pierde acest joc".

EXATLON ROMÂNIA, 18 FEBRUARIE 2019. Competiția devine mai crâncenă ca oricând. Războinicii și Faimoșii dau totul pe traseu, luni seară, în cadrul unui joc special.

EXATLON ROMÂNIA, 18 FEBRUARIE 2019. Rămâne pe DCNews.ro pentru a afla informații în timp real.

 

VEZI ȘI: Zodia care trece printr-o cumpănă. Vin zile dificile

 

Video

 


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23