Examenul teoretic pentru permisul auto. Un bărbat era cunoscut drept "al cincilea eșec" la școala de șoferi. L-a picat încă de 9 ori după asta

Examenul teoretic pentru permisul auto. Un bărbat era cunoscut drept "al cincilea eșec" la școala de șoferi. L-a picat încă de 9 ori după asta / Foto: Pixabay
Examenul teoretic pentru permisul auto. Un bărbat era cunoscut drept "al cincilea eșec" la școala de șoferi. L-a picat încă de 9 ori după asta / Foto: Pixabay

Un bărbat, disperat după ce a picat sala de 14 ori, a plătit bani unor indivizi care urmau să dea testul teoretic în locul lui.

Un bărbat din Marea Britanie a plătit suma de 800 de lire sterline pentru a promova examenul teoretic pentru permisul auto, după ce îl picase de 14 ori, scrie Mirror.

Mohammad Shoaib a fost profund stânjenit când a ajuns să fie cunoscut drept "al cincilea eșec" de către colegi și prieteni. Disperarea tânărului de 38 de ani l-a determinat să plătească unor bărbați aproape 35 de ori costul unui examen pentru a promova sala în locul lui între 30 decembrie 2021 și 5 ianuarie 2022.

Bărbatul a recunoscut că a plătit bani pentru a promova examenul teoretic

Stephen Thomas, procuror la Tribunalul din Londra a declarat: "Domnul Shoaib a furnizat un document provizoriu unui alt bărbat care urma să susțină testul teoretic în numele său. În 30 decembrie individul s-a prezentat la centrul de testare, dar nu a fost lăsat să susțină examenul".

"Pe 5 ianuarie, un alt bărbat a încercat să intre în centrul testare din Southampton. În ambele ocazii, cei doi bărbați foloseau documentul domnului Shoaib. Cu această ocazie, persoana respectivă a fost lăsată să intre și a trecut testul. Ulterior Shoaib a participat la testul practic unde a recunoscut că a plătit suma de 800 de lire sterline unui bărbat necunoscut în scopul de a obține în mod fraudulos rezultatul pozitiv la examenul teoretic. A făcut numeroase încercări să treacă examenul și a eșuat în continuare, iar mai apoi a fost abordat de o persoană care știa că are probleme și care s-a oferit să susțină testul în locul lui. A cerut să i se trimită 800 de lire sterline și o document", a mai spus Stephen Thomas.

"Când am susținut testul de cinci ori și am eșuat, am fost devastat"



Shahzad Hussain, avocatul bărbatului, a spus că Shoaib este "foarte profund jenat".

"Când am susținut testul de cinci ori și am eșuat, am fost devastat", ar fi spus Shoaib.

"Este soț și tată a doi copii mici. Printre colegii și prietenii săi, a fost cunoscut drept "al cincilea eșec" pentru că a eșuat de cinci ori. Apoi a eșuat încă de nouă ori după aceasta. Lucrează șase zile pe săptămână într-un depozit și nu a mai dormit de la aceste proceduri și este extrem de neliniştit. Aceasta a fost o oportunitate care a apărut și el a plătit pentru aceasta", a mai spus avocatul bărbatului.

Hussain a confirmat că Shoaib va ​​continua să susțină testele teoretice până când va reuși. În total, Shoaib ar fi cheltuit 345 de lire sterline pentru a susține testele.

Ce pedeapsă riscă bărbatul



Shoaib a spus: "Am dat dovadă de lipsă respect pentru țara în care trăiesc. Eram disperat și prost". 

Amânând sentința până miercuri, 29 martie, magistratul Derek Hunter i-a spus lui Shoaib: "Dorim să vă pedepsim în comunitate, nu vrem să vă trimitem la închisoare. Avem nevoie de verificări suplimentare - vom fi la casa ta, la cazarea ta și asta pentru că s-ar putea să te punem să fii monitorizat de o brățară electronică, mult mai bine decât închisoarea".

Shoaib rămâne pe cauțiune necondiționată înaintea sentinței.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel