Premierul Ciolacu vrea remaniere în Guvern după alegeri: Cine urmează să plece din Executiv 

Sursa Foto: Agerpres
Sursa Foto: Agerpres

Premierul Marcel Ciolacu ar putea aduce o listă lungă de schimbări în cadrul Guvernului României după alegerile din luna Iunie.

Se anunță schimbări în Guvern. Surse Antena 3 CNN afirmă că în vară este luată în calcul înlocuirea unor miniștri. Schimbările vor avea loc după alegerile din luna iunie, când cel puțin un ministru este pe lista celor care vor pleca din Executiv. Analizele asupra performanțelor miniștrilor se vor face și în perioada următoare. 

Sunt doi oameni politici din partea liberalilor care candidează la alegerile locale. Unul dintre ei este Adrian Veștea care candidează la șefia Consiliului Județean Brașov. Acesta are mari șanse să câștige, deci va rămâne în administrația locală și va trebui să lase liber postul de ministru. De asemenea, Mircea Fechet candidează pentru șefia Consiliului Județean Bacău, iar dacă va câștiga va proceda la fel. Însă, ce trebuie spus este că o să vedem și alte schimbări mai puțin previzibile.

Premierul Marcel Ciolacu ar putea aduce o listă mult mai lungă de schimbări, deoarece surse guvernamentale spun că va fi făcută o evaluare de jumătate de an pentru fiecare post de ministru. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel