EXCLUSIV  eMAG CRAZY DAYS 2017. Stocuri epuizate de BLACK FRIDAY. Controversă

ora eMAG BLACK FRIDAY 2019
ora eMAG BLACK FRIDAY 2019

Vineri, de Black Friday 2017, oamenii s-au bătut efectiv pe reducerile de la eMAG. Cine nu ar fi vrut, de exemplu, o consolă Microsoft Xbox One Slim, de 500 de GB, care venea la un preț extrem de bun, de doar 600 de lei? Dovadă că stocul de 500 de bucăți s-a epuizat în câteva secunde de când eMAG a dat startul reducerilor.

Sâmbătă, în schimb, oamenii au avut parte de o surpriză. Au vrut să facă, în continuare, cumpărături de Black Friday, dar reducerile pe care le-au găsit pe site nu au fost pe placul lor.

VEZI ȘI: https://www.dcnews.ro/black-friday-2017-controversa-cu-o-reducere-drept-la-replica_567427.html 

De exemplu, "Led tv NEI 32NE4000, ieri, de Black Friday s-a epuizat în trei minute de la deschiderea site-ului, de dimineață. Și a fost ținut toată ziua pe stoc epuizat, până la închiderea site-ului, până azi noapte la ora 01.00. Azi dimineață, hopaaa, a apărut pe site la preț întreg. Înseamnă că le-ați dosit destul de bine. Black Friday de România se numește Vinerea Înșelătoriilor", spune unul dintre cumpărătorii eMAG.

În realitatea, lucrurile stau astfel: eMAG a stabilit, de Black Friday, un anumit număr de bucăți pentru produsele pe care a vrut să le vândă în Vinerea Neagră. Aceasta a fost politica lor: aveau, de exemplu, 2000 de Microsoft Xbox One Slim, de 500 de GB, dar au stabilit că, de Black Friday, în preț promoțional, la 600 lei, intră doar 500 de bucăți. Dacă în Vinerea Neagră ați găsit un produs la un preț imbatabil, dar stocul era epuizat încă de la ora 07:00, iar sâmbătă l-ați găsit pe site, dar la un preț mai mare, nu este nicio înșelătorie. Campania de Black Friday, pe eMAG s-a terminat, acum fiind în derulare o altă campanie  - Crazy Days, "trei zile cu prețuri razna, cu 50% reducere". Dar Crazy Days nu este tot una cu Black Friday, de aceea sunt alte prețuri și alte stocuri pe eMAG.

[citeste si]

Reducerile de Crazy Days sunt împărțite de eMAG în mai multe categorii. Categoria mamă Crazy Deals include tot felul de produse, apoi sunt Telefoane și Gadgeturi; Laptopuri și IT; TV, Electronice, Gaming și Auto; Electrocasnice; Casa, Bricolaj și Petshop; Parfumuri, cosmetice și ingrijire personala; Jucarii, articole pentru copii și cărți; Fashion și Sport.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel