Premieră la Antena 1. Schimbare în emisiune: El este burlacul

Noul sezon al emisiunii "Totul pentru dragoste – La bine și la greu", a cărui premieră este astăzi, de la ora 14.00, la Antena 1, vine cu multe noutăți, cu surprize pentru telespectatori, dar și cu multe provocări pentru concurenți și pentru burlac.

Ștefan Hamza are 24 de ani și este primul burlac care participă în acest sezon al reality show-ului. El este un bărbat extrem de atrăgător, a fost model pentru branduri de renume, este pasionat de călătorii și iubește să cunoască oameni noi. Tânărul spune că relaționează cu ușurință cu oricine și că este un tip care învață repede și își dorește să evolueze mereu.

Ștefan a avut o relație de 2 ani și jumătate care ”nu s-a terminat tocmai bine", acesta fiind unul dintre motivele pentru care a plecat o perioadă de timp în Asia să se regăsească. El își dorește ca partenera lui să arate bine, dar în primul rând să aibă ce să vorbească cu ea. Burlacul, un bărbat seducător şi plin de curaj, va trebui să aleagă dintre cele patru femei aflate în casă, una dintre ele fiind singură, iar celelalte trei aflându-se deja într-o relație.

Ștefan va fi păzit 24 de ore din 24 de o gardă de corp, care va asigura atât securitatea lui pentru cazurile în care partenerii concurentelor pot avea reacţii nedorite, cât şi pentru corectitudinea concursului: va opri orice tentativă de scurgeri de informaţii către burlac, legat de pretendentele aflate în concurs și de statutul acestora.

La final, burlacul va trebui să facă alegerea decisivă. Dacă va alege pretendenta singură, amândoi vor împărţi cei 5000 de euro puşi în joc. Insă, dacă burlacul face alegerea greşită, pretendenta şi partenerul ei pleacă acasă cu premiul, iar burlacul rămâne cu mâinile goale.

Cât de departe va merge burlacul şi cât sunt dispuse să rişte pretendentele vom afla în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 14.00, în cadrul reality show-ului la „Totul pentru dragoste – la bine şi la greu", numai la Antena 1.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel