Efectele incredibile ale vremii reci asupra căpșunilor- Galerie foto

Căpșunile britanice sunt cu 40% mai dulci și cu 15% mai mare decât în mod normal datorită primăverii reci și prelungite. Vremea rece a permis recoltei să crească mai lent și să dezvolte o aromă mai suculentă, potrivit experților citați de Daily Mail. Un cultivator, Andrew Seager, a spus că sunt "cele mai gustoase căpșuni pe care le-am cultivat. Am vorbit și cu alți cultivatori și au spus același lucru".

Prima recoltă de căpșuni a fost întârziată cu două săptămâni și jumătate din cauza vremii reci. Andrew Seager cultivă căpșuni de peste 50 de ani la ferma lui din Valea Cheddar, din Somerset. El a spus "Am întârziat cu două săptămâni și jumătate anul acest. Este cea mai mare întârziere pe care am întâlnit-o, ceea ce nu este un lucru chiar atât de bun". A adăugat "Dar acum căpșunile sunt aici și au un gust și o aromă foarte bune, pentru că au crescut încet. Sunt mult mai bune decât în mod normal". Seager are 18 hectare cu căpșuni și va angaja 20 de oameni care să-l ajute să le culeagă.

 

În plus, vremea rece a afectat și plantele cu flori, care nu au mai înflorit. Însă, creșterea temperaturii a determinat plante perene de 120 de ani să înflorească în același timp. Cele 20 de hectare de grădini de lângă Dorchester sunt o mare de flori albe, roz, roșii și purpurii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel