Echinocțiul de primăvară. LUNA PLINĂ: Ne întoarcem la Zero, numărul potențialului infinit

Luna
Luna

Echinocțiul de primăvară. LUNA PLINĂ. Echinocțiul de primăvară vine la pachet cu Luna plină și multe schimbări în viața noastră. Iată cum ne vor afecta cele două evenimente.

Echinocțiul de primăvară. LUNA PLINĂ. "Luna plină pe 21 Martie în Balanță este sub semnul relațiilor și ne ajută să ne concentrăm mai mult asupra oamenilor din viața noastră.

Echinocțiul de primăvară. LUNA PLINĂ. Avem nevoie să păstrăm pacea, să rămânem calmi și centrați. Dacă suntem înconjurați de haos și dizarmonie, ne putem simți nerăbdători și neechilibrați. Flexibilitatea și spiritul deschis ne vor face viața mai ușoară și vor transforma orice provocări în oportunități.

Echinocțiul de primăvară. LUNA PLINĂ. Luna plină este timpul ideal pentru ceremonii și ritualuri pentru pace, prietenie, vindecare și unitate. Suntem într-un flux de energie minunat cu Echinocțiul de Primăvară pe 20 Martie și cu o aliniere la Zero grade a multor astre. Ca să avem loc pentru ceva nou, curățăm și eliberăm tot ce este vechi și nu ne mai folosește, ne întoarcem la Zero, numărul potențialului infinit", potrivit my Tao.

Vezi și: Echinocțiul de primăvară 2019. Tradiții și obiceiuri: Când începe și ce trebuie să faci

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel