Dragnea: Frăția mafiotă Geoană-Vanghelie-Hrebenciuc m-a forțat să plec de la MAI

Președintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, vorbește despre existența unei ”frății mafiote” în interiorul PSD, formată din Mircea Geoană, Marian Vanghelie și Viorel Hrebenciuc, care încerca să impună social-democrați cu probleme penale la șefia partidului. Dragnea a spus că jocurile făcute de această ”frăție” l-au determinat să plece de la conducerea MAI în 2009.

"Nimeni din partid nu se teme de Marian Vanghelie. El a încercat să facă din acest partid un partid de vagabonzi. Nu merge (...) L-am auzit pe el și pe Mircea Geoană vorbind despre nu stiu ce frăție. Mircea Geoană este în continuare captivul unei frății mafiote care-i mai cuprinde pe Marian Vanghelie, Viorel Hrebenciuc, Cătălin Voicu și Dumitru Iliescu. Este frăția mafiotă din cauza căreia am plecat de la Ministerul de Interne", a declarat Liviu Dragnea, vineri seară, la România Tv.

Dragnea susține că în urmă cu câțiva ani a fost chemat în biroul lui Mircea Geoană, unde i s-a cerut să facă anumite numiri la MAI.

"În dimineața zilei în care trebuia să depun jurământul, am fost chemat la Mircea Geoană în birou, unde se aflau Cătălin Voicu și Dumitru Iliescu pentru a-mi impune să fac niște numiri în pofida tuturor avertizărilor de la instituțiile statului. Era vorba de numiri la UM 0962 și prim-adjunct la MAI. Eu am refuzat. A fost o discuție foarte urâtă în care cei doi ii spuneau lui Mircea Geoană că nu accepta ca întelegerea lor să nu fie respectată", a declarat Dragnea.

Liviu Dragnea a plecat în 2009 de la Ministerul de Interne, motivând public că a luat această decizie din cauza fondurilor insuficiente primite de MAI prin proiectul de buget pe 2009.

Dragnea a stat 12 zile la conducerea Ministerului de Interne.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel