EXCLUSIV  Distracţie în parc pe vremea pandemiei

Cel mai frumos program al verii pentru copii s-a desfășurat într-un parc mic, aflat între blocurile de pe Șoseaua Sălaj a sectorului 5. 

Purtând numele unui vechi joc al copiilor anilor 1970 – 1990, ”Filme, fete și băieți, melodii sau cântăreți”, programul a fost un maraton al bucuriei copilăriei în aer liber. Era necesar, într-o perioadă asaltată de restricții, interdicții, precauții. Nu s-au abandonat nicio clipă regulile de prevenție a răspândirii virusului SARS Cov 2, iar toți copiii au beneficiat de măști de protecție și gel dezinfectant oferite gratuit, în spațiul delimitat pentru jocuri și ateliere educative.

Finalul lunii iulie a fost doar al lor, însă apoi au fost invitați și părinții, și bunicii, și toți vecinii, în fiecare sâmbătă, de la începutul lunii august și până în ziua Sfintei Marii. În parc au avut loc recitaluri live ale grupului de copii ”Sunetul Muzicii”, ale artiștilor Maria Crăciun, Mihai Napu, Emeric Imre, Jimi El Laco (Nightloser) și concerte ale formațiilor Folk Frate și PROCONSUL. Au fost proiectate în aer liber trei filme deosebite, catalogate Audiență Generală: Dolittle (2020), Aladdin (2019) și Mia și leul alb (2018).

Finanțat de Primăria Sectorului 5, prin Centrul Cultural și de Tineret ”Ștefan Iordache”, programul a avut acces gratuit la toate activitățile derulate începând cu 24 iulie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel