Dinamo a câştigat turneul de la Graz

Dinamo Bucureşti, campioana României la handbal masculin, a câştigat, duminică, turneul desfăşurat la Graz (Austria), la care au participat opt echipe, potrivit site-ului clubului din Şoseaua Ştefan cel Mare.

În sferturile de finală, Dinamo a învins formaţia austriacă HSG Barnbach/Koflach, cu scorul de 25-23. În semifinale, campioana a trecut de HSG Holding Graz cu 24-23, golurile fiind marcate de Missaoui (portar) 1 gol, Dima 1, Vujic 1, Bannour 5, Alouini 4, Asoltanei 1, Hossu 2, N. Negru 2, Gavriloaia 1, Zulfic 4, Kuduz 5, Nantes 4, Mousavi 3.

În finală, Dinamo a câştigat în faţa vicecampioanei Elveţiei, Pfadi Winterthur, cu 32-29, graţie golurilor marcate de Vujic 1, Bannour 6, Alouini 2, Asoltanei 2, Negru 6, Gavriloaia 1, Zulfic 3, Kuduz 4, Nantes 3, Mousavi 4.

Înaintea turneului de la Graz, Dinamo a mai disputat două meciuri amicale în Austria, ambele încheiate cu victorii, 30-27 cu Krems (campioana Austriei) şi 34-32 cu Fivers (vicecampioana). 

Sezonul competiţional va debuta pe 25 august, cu Supercupa României, la Braşov, în care Dinamo o va întâlni pe deţinătoarea Cupei României, SCM Politehnica Timişoara.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel