Dezastru pentru Vica Blochina, trădată de cea mai bună prietenă şi furată de partenera de afaceri

Vica Blochina
Vica Blochina

Vica Blochina a vorbit deschis despre dezamăgirile suferite.

Vica Blochina a acordat un interviu pentru Acces Direct în care a vorbit pe larg despre dezamăgirile suferite în ultimul an și nu numai. Vedeta a dezvăluit că a fost trădată de cea mai bună prietenă și înșelată de partenera de afaceri.  

Vica Blochina este o femeie puternică, care a reușit să pună bazele propriei afaceri. Pe plan profesional îi merge extrem de bine, dar vedeta recunoaște că ultimul an nu i-a priit pe plan personal. Vedeta a dezvăluit că a fost trădată de prietene și recunoaște că acest lucru a durut-o foarte tare.

„Anul acesta care a trecut, din punct de vedere relațional, am fost praf, cu prietene, cu prieteni.... Ori am făcut eu foarte multe greșeli la un moment dat, ori nu știu... Partenera mea de afaceri m-a furat, așa am ajuns eu să-mi fac singură afacere. Preietena maa cea mai bună m-a trădat că s-a culcat cu fostul meu iubit. Cu fostul meu am ajuns să fac plângere la poliție”, a spus Vica Blochina, într-un interviu pentru Acces Direct.

„M-a durut foarte mult că am pierdut o prietenă”

„Stau să mă gândesc ce s-a întâmplat cu mine și cu viața mea. M-a durut foarte mult că am pierdut o prietenă, nu m-am așteptat la o prietenă să se întâmple ce s-a întâmplat. Nu m-am așteptat la partenera mea de afaceri să mă fure și să mă trezesc că nu am niciun ban. Într-un fel, îi mulțumesc pentru că altfel nu aș fi ajuns eu să fiu pe picioarele mele”, a declarat Vica Blochina, potrivit spynews.ro.

Vica Blochina vrea să fie singură: Am mulți care stau la coadă

După atâtea trădări, Vica Blochina a dezvăluit că nici pe plan amoros nu îi merge prea bine, dar susține că nici nu își dorește o persoană în viața ei, în acest moment.  

„Nu vreau, nu-mi doresc. Am mulți care stau la coadă. (...) Dacă există unul mai bărbat ca mine, da. Până atunci, sunt foarte bine singură”, a afirmat aceasta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel