Detaliu NEȘTIUT despre Klaus Iohannis. Schimbare MAJORĂ pentru 2021. Simulescu: ZBUCIUMĂ tot!

Daniela Simulescu, astrologul DC NEWS, a vorbit despre astrograma președintelui Klaus Iohannis și despre astrograma României. 

"Cei mai importanți oameni în 2021 cu cei care au Vărsător sau marcaj de Vărsător în harta lor. România, dacă ne uităm în harta de pe 24 ianuarie este Vărsător, dacă ne uităm pe harta de la 1 decembrie 1918 are ascendent în Vărsător. Deci nu degeaba Parlamentul a fost instituit exact în data de 21 decembrie, când a avut loc marea conjuncție care schimbă lumea! Deci urmează niște vremuri interesante. O să auziți cuvântul digitalizare de o să vă săturați, o să vi se ia. Trebuie să ne reinventăm, să renunțăm la ce e vechi și să ne ducem la ce e nou. O să fie o luptă între vechi și nou!", a spus Daniela Simulescu, în direct la Antena 3.

Astrograma lui Klaus Iohannis. Ce-i rezervă astrele pentru 2021

"Klaus Iohannis este Gemeni, deci este destul de bine aspectat, dar are foarte mult Leu în hartă, are și Venus, și Marte, și Uranus în Leu, ceea ce înseamnă că toate acele planete care zbuciumă marcajul de Leu duc la multe negocieri. Domnul Iohannis, anul viitor, va trebui să negocieze extraordinar. Va căuta să fie mediator, va căuta să împace, dar în același timp el are dreptate. Ține foarte mult să aibă dreptate, să aibă ultimul cuvânt.

În plus, va avea un rol de negociator și pentru alte situații la nivel internațional, nu doar pentru țara noastră. De asemenea, lupta pentru Justiție va cunoaște o altă schimbare în 2021. Dacă în 2020 am fost preocupați de altele, în 2021 va reapărea ceva legat de Justiție și lui îi va plăcea foarte mult. Va fi un negociator ți dur, dar și bun în același timp și o să fie foarte prezent", a completat astrologul DC NEWS. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel