Detalii de ultimă oră despre alegerile din PSD: Cum se va vota

Secretarul general al PSD, Andrei Dolineaschi, a explicat, marți, cum se va desfășura votul intern pentru alegerea președintelui social-democrat. Potrivit acestuia, aproximativ 530.000 de membri ai formațiunii sunt așteptați duminică la urne, în cadrul scrutinului intern, pentru a-și exprima punctul de vedere cu privire la candidatura lui Liviu Dragnea la funcția de președinte al PSD.

Andrei Dolineaschi a explicat că secțiile de votare vor fi amenajate în sediile PSD, în birourile parlamentare sau în spații închiriate. Acestea vor fi deschise la ora 8:00 și se vor închide la ora 20:00.

”Fiecare membru de partid are drept de vot. El figurează în baza de date a organizației respective. Votul va fi exprimat în baza actului de identitate, alegătorul urmând să semneze pe borderou în dreptul numelui. Pe buletinul de vot va fi doar o singură întrebare, legată de susținerea pentru candidatul Liviu Dragnea, la care se răspunde cu da sau nu, prin bifarea cu pixul în dreptul opțiunii”, a declarat Andrei Dolineaschi, citat de Agerpres.

Secretarul general al PSD a precizat că participarea la vot nu este condiționată de plata cotizației către partid.

Rezultatul scrutinului, care va fi cunoscut cel mai probabil pe 12 octombrie, va fi validat la Congresul Național al PSD din 18 octombrie.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel