Denise Rifai a RĂBUFNIT: Alo, Guvernul, se MOARE pe capete! Ce Fac autoritățile?

Denise Rifai, cunoscuta prezentatoare TV, a tras un semnal de alarmă pe rețelele de socializare. 

Denise Rifai a răbufnit după evoluția pandemiei de COVID-19 în România și mai exact asupra faptului că nimeni nu pare să respecte măsurile de protecție și de distanțare fizică. Aceasta cere intervenția hotărâtă a autorităților.

"Deci sunt PLINE OCHI ABSOLUT TOAAAATE LOCALURILE IN BUCURESTI, PESTE TOT! Si inteleg ca si la Mare! Si nimeni, nimeni, nimeni nu poarta nicio masca!
Si se danseaza! Si se sta la bar! Si se inghesuie oamenii in localuri, fie ele restaurante sau cluburi! Cum este posibil? Ce Fac autoritatile?
UNDE SUNT CONTROALELE? Mai, suntem bine?! Alo, Guvernul Romaniei!!!!! In spitale se moare pe capete! Incotro?!", a fost mesajul postat de Denise Rifai pe pagina de Facebook

Lucrurile sunt cu atât mai grave cu cât România are cea mai mare rată de pozitivare din Uniunea Europeană, un raport de 19 decese la un milion de locuitori în 14 zile, în condițiile în care media europeană este de 4 și mai mult,  numărul de noi cazuri depistate la 100.000 de locuitori este de aproape 4 ori mai mare față de media europeană.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel